Oblawa (2012) Film Online Subtitrat

Regia: Marcin Krzysztalowicz
Actori: Maciej Stuhr, Marcin Dorocinski, Sonia Bohosiewicz
Anul: 2012
Gen: Drama, Thriller, Razboi
Durata: 96 minute
IMDB: 6.5

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Wrocław, Polonia – Războiul este iad, iar iadul este de nepătruns – acestea sunt lecțiile de vânătoarea de oameni (Obława), scriitor-director polonez Marcin Krzysztalowicz retur ostentativ sumbru și frustrant de amestecate la caracteristica de filme următoarele o pauză de un deceniu in filmul Oblawa. Funcționează cel mai bine ca un studiu de personaj de o experiență călit WW2 rezistență-luptător, beneficiaza masiv de performanță centrală convingător dour mereu încredere Marcin Dorociński lui. Cu toate acestea, numai așa-atât de randamente pe piața internă sunt ca să se acumuleze de la lansare pentru acest plus undistinguished la lista lungă de pesimiste cronici de război polonezi nouăsprezece octombrie.

Și în timp ce nabbing the-runner-up Leul de Argint premiul la festivalul național de film Poloniei la Gdynia în luna mai nu va face o nici un rău, emularea expunerea internațională de care se bucură de mare câștigător acest caz este –o limbă străină nominalizat la premiul Oscar Agnieszka Holland în întuneric, cu de asemenea, tratate cu-ani de război orori și care vânătoarea de oameni comune de editare onoruri – este o perspectivă de la distanță in Oblawa.

loading...

Că premiul pentru Wojciech Mrówczyński și tăiere Adam Kwiatek lui, între timp, a fost, fără îndoială, o alegere de caritate structură dată flashback confuz Manhunt și o choppiness derutant care afecteaza anumite scene. Acest lucru poate fi cel puțin la fel de vină scenariu Krzystalowicz, desigur in Oblawa, primul său credit de la său efort al doilea de studentie sfârșitul vacanței (2003), de asemenea, ultima sa iesire regizoral.

Povestea Oblawa aici nu este deosebit de complicat, și ar putea fi chiar expus ca oarecum subțire, dacă legate în mod liniar convențional – poate explica decizia de a lua o abordare mai ambițioasă în timp țopăit. Secvențe anticipate sunt simple suficient, așa cum observăm Dorociński lui încărunțit, taciturn caporal Wydra – adică “Otter” (partizanii să adopte nume de cod pe baza de animale). Wydra merge despre afacerea lui ca călău desemnat unitatea sa forestier lui, dispecerizarea colaboratori și trădători cu profesionalism imparțial.

Acestea includ fostul său din școală Henryk (Maciej Stuhr, exprimate împotriva tip), un om de afaceri de succes acum nefericit casatorit cu flacără vechi Wydra lui Hanna (Sonia Bohosiewicz), și cunoscut ca un informator care lucrează pentru ocupanții naziști disprețuiți in Oblawa. Moartea lui Henryk provoacă Wydra să reflecteze propriile acțiuni trecute, în cele din urmă dă consecințe dramatice pentru toate atunci când rezistența descoperă aa trădător printre rândurile sale.

Script Krzystalowicz este la mai puternic sale, atunci când examinarea relațiilor dintre Wydra și Henryk, mai ales atunci când acesta din urmă își dă seama ce e în mișcare – atât în ​​termeni de soarta sa iminentă, de asemenea, și în ceea ce privește sentimentele lung latente soției sale pentru Wydra. Dar Henryk este prea mult de un urât bidimensional – o, exploatator cărnos cu fața-piggy ochi sexuală a femeilor vulnerabile – pentru a da Manhunt ambiguitate mult autentice, și personajele feminine sunt oarecum slab trase in filme online Oblawa.