Oameni mari şi fără minte 2 – Grown Ups 2 (2013) film online subtitrat

Gen: Comedie
Producator(i): Tim Herlihy, Adam Sandler, Fred Wolf
IMDB: 5.4
Regia: Dennis Dugan
Actori: Adam Sandler, Taylor Lautner, Kevin James, Steve Buscemi, Salma Hayek

loading...

Dacă ați jubila la un cerb prins într-o casă, etaleze un sutien roz pe corn de (C-cupa, un observator admiră), și urinat copios, ești persoana potrivită pentru “Oameni mari şi fără minte 2”

În cazul în care nu ar fi ghicit, aceasta este un film “Oameni mari şi fără minte 2” cu Adam Sandler, iar în cazul în care nimic altceva, temele filmului sunt anunțate: domestic, ogling, excremente. “Când eram copil, vorbeam ca un copil, am înțeles ca un copil, gândeam ca un copil; dar când am devenit un om, chiar și un tată, eu încă păstrat chicotind la înmormântări, caca și Fart glume,” așa spune Lenny Feder (Sandler), reanimarea celor omul-copil, cum ar fi alte regizori Brothers Duplass și Judd Apatow au fie re-modelate sau abandonați pe plajă ca specimene de leneși, adolescenta prelungită și ceea ce a fost odată numit sindromul Peter Pan.

Sandler are motivele lui. Ultima sa mare succes – un mare unul – a fost “Oameni mari şi fără minte”, în urmă cu trei ani, înainte de a se întoarce prost pe “Jack și Jill” și “Ăsta e băiatul meu.” Dar nu într-adevăr poate numi “Oameni mari şi fără minte 2″ o continuare; este mai mult ca o extensie sau off-shoot, începând din medias res după Feder, soignée dar mai curbata lui sotie Roxanne (Salma Hayek) și puiet drăguț s-au mutat deja înapoi în New England, după ce a avut un astfel de moment bun în primul ” Ups crescut “(poate că ar trebui să fie bucuros am fost scutit de călătorie în întreaga țară).

Ne amintim sau pentru a afla care Lenny întors acasă la New England pentru înmormântarea iubitei antrenorul său de liceu, și să se reconecteze cu prietenii din copilărie jucat de Kevin James, Chris Rock, David Spade și Rob Schneider. Un astfel de moment bun a fost a avut de toate că Lenny au considerat că era o idee bună pentru copii pentru a scăpa de la Hollywood, unde Feder, un agent mai de succes, a fost oferind un stil de viață prea răsfățat.