O promisiune – A Promise (2013) film online subtitrat

Gen: Drama, Romantic
Producator(i): Patrice Leconte , Jérôme Tonnerre
IMDB: 5.7
Regia: Patrice Leconte
Actori: Rebecca Hall, Alan Rickman, Richard Madden

loading...

Un director francez de lucru cu actori britanici și pre-setare primul război mondial german ar putea face, teoretic, un film “O promisiune” care se ridică deasupra Europudding mediocritate, dar acest potențial merge nerealizat de către “o promisiune”, promițătoare prima incursiune Patrice Leconte lui în film “O promisiune”, în limba engleză. Condus de un trio de performanțe economice modeste din Alan Rickman, Rebecca Hall și “Game of Thrones” thesp Richard Madden, această dramă incomode, pasiune transmite nici senzualitatea, nici sensul de extragere de dor cerute de poveste sa perioadă de un secretar de tineri care se încadrează în dragoste cu soția angajatorul său. Francez-belgian co-producția se va baza pe ceea ce de mare pentru munca trecut Leconte de a tambur sus interes Arthouse offshore.

Adaptat de Leconte și Jerome Tonnerre (care, de asemenea co-scris regizorului “My Best Friend” și “intim Strangers”) de la romanul publicat postum Stefan Zweig lui “Călătorie în trecut”, povestea începe în 1912 Germania, un timp și loc de mutațiile industriale rapide a sugerat ca mai repede de un montaj deschidere credite de zăngănitor metal și cuptoare de foc. Bogat proprietar de oțel fabrică Karl Hoffmeister (Rickman) are nevoie de un asistent și angajează Frederic Zeitz (Madden), un tânăr de fundal modeste, dar inteligenta considerabile și etica de lucru care devine rapid indispensabile pentru Karl, care nu se află în cele mai bune de sănătate.

Temperatura emoțional escaladează ușor atunci când Frederic întâlnește frumoasa si mult mai tanara sotie a lui Karl, Lotte (Hall), și începe îndrumare fiul lor tineri, Otto (Toby Murray), cu care a leagă imediat. Cu Frederic petrece în curând aproape tot timpul cu Hoffmeisters, face în curând sens pentru secretarul de a părăsi săpături sale inferioare și stabili reședința în burgheză casa lor bine-numit. Încruntat de pe margine este Frederic lui uneori iubitul (Shannon Tarbet), in O promisiune, cu care are un viguros, dacă aproape comic scurt aventura, final înainte de a trece la o viață mai bună.