O noapte la Muzeu Secretul Faraonului – Night at the Museum: Secret of the Tomb (2014) film online subtitrat

Gen: Aventura, Comedie, Familie
Producator(i): David Guion , Michael Handelman
IMDB: 6.3
Regia: Shawn Levy
Actori: Ben Stiller, Robin Williams, Owen Wilson

loading...

În “O noapte la Muzeu Secretul Faraonului” suntem in 1938, în Egipt o echipă de arheologi caută un mormânt și comoara ei. Un băiat cade în ea, de asteptare la tatăl său și echipa; ei descoperă un artefact important, tableta de Ahkmenrah. Localnicii le spun că în cazul în care scoateți tableta, “va veni sfârșitul”.

In prezent-zi New York City, la cinci ani după evenimentele din ultimul film, paznic de noapte Larry Daley este supravegherea un eveniment de seara, la Muzeul American de Istorie Naturală. Larry a adunat exponate sale preferate, care vin la viață în fiecare noapte, pentru a ajuta cu divertisment; acestea includ Teddy Roosevelt, Attila, Sacagawea, Dexter Monkey, diorama cowboy in miniatura Jed și sutașul roman miniatură Octavius, și Faraon Ahkmenrah. Larry se întâlnește un nou Neanderthal figura de ceară, care se numește Laaa. Ahkmenrah avertizează din inox tabletei, care a fost cauzează exponate de a acționa ciudat. La eveniment, exponatele du-te Berserk și participanții să fugă. Când Larry ajunge acasă, el găsește fiul său Nicky o petrecere. Nicky explică el nu intenționează să se aplice la facultate, care doresc să ia un an liber pentru a afla ce vrea să facă cu viața lui.

Larry cercetari tableta și află că Cecil Fredericks, fostul paznic, care incearca sa fure tableta (în primul film din trilogia), a fost băiatul din 1938 care a ajutat descoperi o. Larry se duce la casa de pensii Cecil și explică ceea ce se întâmplă la muzeu. Cecil reamintește avertisment localnicilor că “va veni sfârșitul”, realizând că nu a fost o “Sfârșitul lumii” profeția, dar un avertisment că magia a tabletei se va termina. El sugerează că Larry consulte părinții Ahkmenrah lui, care se află în British Museum . Larry convinge Dr. McPhee să îl lase să ia Ahkmenrah și tableta la Londra, chiar dacă Dr. McPhee nu mai este directorul muzeului. El conduce în cele din urmă la cererea lui Larry, și pretinde că el este încă director in filmul O noapte la Muzeu Secretul Faraonului.