O luptă personală 4 – The Marine 4 (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Thriller
Scenariu: Alan B. McElroy
IMDB: 5.2
Regizor(i): William Kaufman
Actori: Melissa Roxburgh, Mike ‘The Miz’ Mizanin, Matthew MacCaull

loading...

Un glonț aici. Un glonț acolo in O luptă personală 4 – The Marine 4. Marcatori peste tot. În lumea ficțională de jocuri video, filme, sau chiar de muzică (de obicei, atunci când un rapper încearcă să acționeze dur), gloanțe duce la o valoare de divertisment de mare. Ce a făcut fiert tare atât de popular? Gloanțe. Ce a făcut punctul culminant al Scarface așa Dumnezeu-al naibii de interesant? O lupta personala 4: Suna de popularitate Duty lui? O lupta personala 4. Marcatori joacă un rol important în a face Avioane de hârtie de MAI BANG. O luptă personală 4 – The Marine 4 țintă în mișcare este prima dată într-un timp foarte lung, care îmi amintesc săturat de gloanțe. Este literalmente bullet bullet după după glonț, dar, uneori, că nici măcar nu contează. Eu pot viziona Gareth Evans scene directe cu nimic, dar focuri de armă de ore fără un singur plângere.

Cu toate acestea in O luptă personală 4 – The Marine 4, Evans are atât abilitatea și bugetul pentru a face scenele din Raid și Raid 2 îți taie răsuflarea. Când dumneavoastră de-a face cu un buget mic care are cea mai mare parte loc în pădure și dispune de o cantitate greu de sânge CGI și bullet hit-uri hidos evidente, este o poveste complet diferită. Nu numai că nu reușesc să se uite vreodată slick, dar acțiunea suferă puternic ca un rezultat. Duck spatele capacului. Ridică-te și trage. Marcatori dor de erou. Marcatori reușește principalele băieții răi. Acoliții împușcat. Poliția împușcat. Over-the-top baietii rai. Erou eroic Relentless. Fată fierbinte în primejdie de a proteja. Aluzie la dobândă între cele două sau acestea se încadrează plat în dragoste. Copiați și lipiți de la fiecare film direct-to-DVD Dolph Lundgren sau Van Damme.

Am folosit pentru a fi una dintre acele tipi care închiriate aceste fel de filmele când Blockbuster era încă în Canada mulți ani în urmă. Problema principală cu O luptă personală 4 – The Marine 4 este că acesta acționează ca un brânzos Dolph Lundgren film, dar nu se angajează pe deplin la brânză. Unde e scena de sex ciudat? Unde sunt extrem de AWESOME una-garnituri? La naiba, nu are chiar Kick-Ass acțiune.