PortalulTauTV.ro a devenit PortalulTauTV.com


O luptă personală 3 – The Marine 3 (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Thriller
Producator(i): Scott Wiper, Declan O’Brien
IMDB: 4.9
Regia: Scott Wiper
Actori: Ashley Bell, Neal McDonough, Mike ‘The Miz’ Mizanin, Ben Cotton

loading...

Jake Carter a Statelor Unite Marine Corps se întoarce acasă la Bridgeton, un oraș situat în apropiere rural Seattle, Washington. Ca el pașii pe autobuz, el reuneste cu cel mai bun prieten Harkin. Când se întoarce acasă el salută surorile lui Lilly și Amanda, si arunca o petrecere pentru balului său. Între timp, în Seattle, o bancă regională este jefuit de un sindicat considerat a fi extremiști; liderul lor, Iona Papa, in O luptă personală 3, forțează manager de bancă pentru a le oferi ceea ce ei cer. Ei iau jumătate din bani și arde restul din fața lui. Este dezvăluit faptul că sindicatul locuiește într-un cimitir de vechituri la marginea orașului, liderul lor de planificare o explozie în orașul din cauza răzbunare din viața lui din trecut.

Între timp, in O luptă personală 3, Jake vorbește cu Amanda despre ea rulează în casă, dar ei a lua întrerupt de Lilly, care era pe cale să plece cu prietenul ei, Darren (Jeff Ballard) într-un bar. Jake le urmează și mai târziu se termină într-o luptă. Lilly vede scena si lasa cu Darren; Harkin, care, de asemenea, martori la lupta, cheamă poliția și dă Jake un bilet de avertizare. Harkin îi avertizează că, dacă el devine într-o luptă din nou că va fi arestat. Câteva clipe mai târziu, Amanda vine să-l ridice și recunoaște că Jake că ea iubește Harkin. A doua zi, Lilly și Darren opri de aceeași cimitirul de mașini în care sindicatul locuiește, și două mai târziu martorul o agitație în rândul Jonas Papa și un contrabandist. Papa devine furios și șutează contrabandistul; el ordona apoi acoliții săi să profite martorii când aude Lilly strige după ajutor. Contacte Amanda Jake despre răpirea lui Lilly, și Jake conduce pe la cimitirul de mașini, unde a furișează pe un sluga care haldele de pe corpul contrabandistul.

In O luptă personală 3 – The Marine 3, Jake este în stare să-l țină la punctul arma, iar când sosește un alt sluga, Jake le copleșește fizic după ce încerca să-l omoare. Jake atacă apoi un alt sluga, in O luptă personală 3, care se dovedește a fi un agent FBI, înainte de agentul special Wells vine în ajutor. Jake este adus la FBI și îi informează că sindicatul nu mai mult de răpirea, dar bombardat orasul cu RDX (Departamentul de cercetare Explosive), un exploziv foarte capabil.