O luptă personală 2 – The Marine 2 (2009) Film Online Subtitrat

Regia: Roel Reiné
Actori: Ted DiBiase Jr., Temuera Morrison, Dom Hetrakul, Marina Ponomareva, Levern Gibbs, Tsyun Malherbe, Able Wanamakok
Anul: 2009
Gen: Actiune, Drama, Thriller
Durata: 95 minute
IMDB: 5.0

loading...

Aflându-se în permisie temporară, in O luptă personală 2 – The Marine 2, Joe Linwood, soldat din marină americană i se alătură soţiei sale, Robin (Lara Cox), la inaugurarea unei luxoase staţiuni de vacanţă din marea sudului. Vacanţa lor de relaxare este însă anulată brusc când un grup de rebeli preia controlul proprietăţii şi îl ţin ostatic pe miliardarul fondator împreună cu un grup de invitaţi printre care se află şi Robin. Ostaticii sunt în pericol de a fi omorâţi cu brutalitate de către un mercenar care urmăreşte o recompensă substanţială, iar Joe trebuie să facă tot posibilul pentru a-şi salva soţia, dar şi pe ceilalţi captivi de la o moarte sigură. O luptă personală contra cronometru este pe cale să înceapă, iar de data aceasta nu doar viaţa persoanei iubite trebuie salvată.

Nu fac nici o greșeală, continuarea lui John Cena WWE acțiune film O luptă personală 2 – The Marine 2 nu este un afacere de mare fruntea sau Bruckheimer-calitate capodoperă, dar e cu siguranta ca distractiv, în cazul în care nu moreso, decât filmul original. Schimbarea afară atât Cena și filmului PG-13 de rating, continuarea are Ted DiBiase (fiul Million Dollar Man) într-un, de 90 de minute bout R-evaluat de fund-lovind semi-constant. Stele DiBiase ca recunoaștere lunetist Joe Linwood, acesta off-datoria de vacanta în Thailanda cu soția sa descoperiri le implicat în mijlocul unei situații de ostatici în stațiunea masive la care stai. Atunci când un grup separatist asedii stațiunea în timpul deschiderii sale de gală, soția Linwood este printre ostaticii și Linwood scapă pentru a planifica eventuala misiunea de salvare.

Povestea O luptă personală 2 – The Marine 2 nu este nici inteligent, nici inventiv, dar urmează în tradiția filmelor similare, oferind un scenariu simplu, în care există potențial nelimitat pentru violență hardcore. Dar este prezentarea care face într-adevăr de lucru de film. Regizat de regizorul Roel Reine, filmul O luptă personală 2 – The Marine 2 arata si se simte extrem de teatru, în ciuda bugetului său mai mic. Din cinematografia, la unghiurile izbitoare, a echilibrului și a lovit între modificările și persistent rapid-paced, bine orchestrat-se mută camera, nu e pic despre direcția filmului O luptă personală 2 – The Marine 2, continuare că nu este mai inspirat decat originalul destul de generic. O scenă lupta corp la mână despre două treimi din drum prin filmul are loc în mijlocul unei rotație camera de lungă durată, zdrobitoare care evidențiază coregrafia complexă într-o singură lovitură. This’d fi impresionant de standarde pe marele ecran sa nu mai vorbim DVD.

In timp ce noi nu s-ar aștepta Shakespeare orice moment în curând, Ted DiBiase are, evident, suficiente cotletul acționează pentru a efectua filmul O luptă personală 2 – The Marine 2. Acestea fiind spuse, vedeta transformat-luptător de acțiune nu are un fel de prezență vizuale distincte și de intimidare a cineva ca Cena. Într-adevăr, pentru ca dură și de capabili ca apare omul, e ceva prea vanilie despre DiBiase. El arata ca un, Mid-Vest bun-vechi-boy normală într-o stare fizică excelentă, mult mai probabil să dețină deschide ușa pentru doamna de la piață decât asasina unul singur un grup de ucigași de înaltă calificare. Indiferent, abilitățile sale atletice sunt greu în cauză ca o face cu o afacere bună de comandă.

În general, cele 2 Marine nu este chiar un film O luptă personală 2 – The Marine 2 – sincer, e abia un film bun – dar e mult mai bine și mai creativ artizanale decât orice am vazut lovit rafturi direct-to-video în ceva timp. Dacă ți-a plăcut, în original sau daca esti doar un fan WWE în căutarea pentru o distracție, de noapte plină de acțiune la domiciliu, ai face bine să verificați acest lucru.