O femeie fantastică – Una mujer fantástica (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Sebastián Lelio
Actori: Luis Gnecco, Francisco Reyes, Aline Küppenheim
An: 2017
Gen: Drama
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis O femeie fantastică – Una mujer fantástica

Marina este o tânără chelneriţă şi cântăreaţă aspirantă. E îndrăgostită de Orlando, un bărbat cu două decenii mai în vârstă. Orlando moare pe neaşteptate şi, în loc să-şi plângă iubitul, Marina trebuie să înfrunte suspiciuni. Familia lui nu are încredere în ea. O poliţistă investighează dacă nu cumva a fost implicată în moartea lui Orlando. Fosta lui soţie îi interzice să vină la înmormântare. Marina este o femeie transexuală şi pentru rudele lui Orlando identitatea ei sexuală este o aberaţie, o perversiune. Marina trebuie să lupte pentru a putea fi ea însăşi.

loading...

Este greu să vorbim chiar despre chestiuni legate de LGBT într-o țară precum Chile, așa este exact acolo semnificația lucrării lui Sebastian Lelio. Caracterele sunt atât de bine realizate de actori și actrițe, încât puteți simți mânia și frustrarea lui Marina, dragostea pe care Orlando o simte pentru ea, lupta de zi cu zi a lui Marina într-o societate care îi respinge sexualitatea, ura de la familia lui Orlando, etc.

Este necesar un film de genul acesta, este necesară o societate mai deschisă, este necesară oprirea discriminării, este necesară oprirea urii.

O femeie fantastică, este gata să arate publicului că nu există diferențe între o persoană transgender și una heterosexuală, principalul personaj principal al Marina, vă va face să simțiți lupta ei neîncetată pentru a obține un respect și cât de rău noi, ca societate, să o facă să se simtă.