O fată de milioane – Million Dollar Baby (2004) film online subtitrat

Gen: Drama, Sport
Producator(i): Paul Haggis, F.X. Toole
IMDB: 8,1
Regia: Clint Eastwood
Actori: Hilary Swank, Clint Eastwood, Morgan Freeman

loading...

Clint Eastwood „O fată de milioane” este o capodoperă, pur și simplu, profund și adevărat. Ea spune povestea unui antrenor luptă de îmbătrânire și o fată țărănoi care crede că poate fi un boxer. Acesta este narat de un fost boxer care este cel mai bun prieten al formatorului. Dar nu este un film de box. Este un film despre un boxer. Ce altceva este, tot ce este, cât de adânc merge, ce putere emoțională conține, nu pot sugera în acest comentariu, pentru că nu va strica experiența de a urma această poveste în cele mai profunde secrete ale viață și de moarte. Acesta este cel mai bun film al anului.

Eastwood joaca formator, Frankie, care conduce o sală de gimnastică indispus din Los Angeles și citește poezie pe partea. Hilary Swank joacă Maggie, de la sud-vest Missouri, care a fost chelnerita deoarece ea a fost de 13 și vede box ca un modul în care ea poate scăpa chelnerita pentru tot restul vieții ei. În caz contrar, spune ea, „s-ar putea merge la fel de bine acasă și să cumpere o ocazie și a obține o friteuză și unele Oreos.” Morgan Freeman este vechi, care a fost gestionat de Frankie într-un meci de titlu. Acum trăiește într-o cameră de la sala de sport și este partenerul lui Frankie în conversații care au spiralate de-a lungul deceniilor. Când Frankie refuză să antreneze un „girly”, e vechi, care convinge-l să dea o șansă Maggie: „.. A crescut stiind un lucru Ea a fost gunoi” in filmul O fată de milioane.

Aceste trei personaje sunt privite cu o claritate și adevăr care este rară în filme. Eastwood, care nu efectuează o uncie de rezervă pe corp slabă, nu are nici o padding în filmul său, fie: Chiar ca filmul „O fată de milioane” se apropie de emoție profundă a scenelor sale finale, el nu merge pentru sentiment ușor, dar ceea ce privește aceste persoane, la nivel de ochi, asa cum se intampla ceea ce au de făcut.