O altă adresă de pomină – 22 Jump Street (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Comedie, Crima
Producator(i): Michael Bacall, Oren Uziel
IMDB: 7.1
Regia: Phil Lord, Christopher Miller
Actori: Channing Tatum, Jonah Hill, Ice Cube


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis O altă adresă de pomină – 22 Jump Street

După ce s-au chinuit ( de două ori ) să-și croiască drumul prin liceu, pe ofițerii Schmidt (Jonah Hill) și Jenko (Channing Tatum) îi așteaptă alte încercări grozave. Pentru că acum vor trebui să lucreze sub acoperire într-un colegiu local. Dar atunci când Jenko își întâlnește sufletul pereche în echipa de atletism, iar Schmidt reușește să se infiltreze în boema artistică a facultății. Parteneriatul lor începe să scârțâie. Acum, nu trebuie să rezolve doar un caz, ci trebuie să vadă dacă reușesc să construiască între ei o relație matură. Dacă acești doi adolescenți “bătrâni” vor putea să evolueze transformându-se în bărbați adevărați. Atunci colegiul ar putea fi cel mai bun lucru care li se întâmplă.

E doar jumatatea anului dar sunt convins ca o sa fie comedia lui 2014. Este un film excelent, am ras aproape de la inceput pana la sfarsit. Sincer, cred ca este mai bun decat primul. De data asta cei 2 se duc la facultate si acum rolurile se inverseaza Channing Tatum este cel care este popular, iar Jonah Hill este cel care are probleme de adaptare. Amandoi au momente foarte bune, Hill a progresat extraordinar de mult ca actor in ultimii ani.

Partea care face filmul foarte bun este modul in care rad de ideea de continuare. Recunosc ca este practic acelasi film ca originalul, chiar li se spune in repetate randuri: “Faceti exact acelasi lucru ca in primul film si prindeti traficantii”. Lucrul care mi s-a parut extraordinar este ca in trailere nu apar cele mai bune faze, le-au ascuns pe toate, ceea ce este nemaintalnit la o comedie.


Trailer O altă adresă de pomină – 22 Jump Street