My Name Is Khan (2010)Film Online Subtitrat

Regia: Karan Johar
Actori: Kenton Duty, Arjun Mathur, Sugandha Garg, Sonya Jehan, Shah Rukh Khan, Kajol, Shah Rukh Khan
Anul: 2010
Gen: Romantice, Drama, Thriller, Indiene
Durata: 165 minute
IMDB: 8.0

loading...

In My Name Is Khan, tânărul Rizwan Khan, eroul nostru, un musulman din regiunea Borivali din Mumbai, suferă de sindromul Asperger; o formă de autism cu complicaţii pe latura socializării. La vârsta maturităţii, Rizwan se căsătoreşte la San Francisco cu Mandira, o mamă singură, hindusă. După evenimentele de la 11 septembrie, Rizwan este reţinut de autorităţi, conduita lui dictată de tulburare făcându-i pe oamenii legii să-l considere suspicios. După arestare, bărbatul o întâlneşte pe Radha, o terapeută care-l ajută să se adapteze cu propriile dificultăţi. Rizwan decide apoi că trebuie să-l întâlnească pe preşedintele SUA, Barrack Obama, pentru a-şi reabilita numele My Name Is Khan.

Fiind unul dintre cele mai imagini video extrem de anticipat la Bollywood lui din 2010, numele meu este Khan a luat indieni de pe tot globul într-o tolba. Gândul de superstar Shahrukh Khan reunirea cu partenerul său ecran, Kajol, după un decalaj de opt ani, poate însemna doar un singur lucru: un alt extravagant muzical romantic in filmul My Name Is Khan.

Având în vedere înregistrarea popularitate și de box-office de cale conducerea actorilor, așteptările pentru filmul și cântece care o însoțesc sunt cer mare. Ca regizor a cărui filme au fost definite de scorurile lor-tep de transvazare, Karan Johar joacă în condiții de siguranță de către cerându-Shankar, Ehsaan și Loy a face onorurile. După ce compus scorurile pentru două dintre sale de presă scriitor-credit anterior (Kal Ho Na Ho, Kabhie Alvida Na Kehna), trio-ul au o reputatie pentru lovirea coloane sonore de succes comercial.

Cele șase piese noi oferite pe My Name Is Khan, cu toate acestea, va veni ca o surpriză pentru mulți. Gone sunt obraznic numerele Punjabi Bhangra-au influențat care au presărate colecții Shankar, Ehsaan și Loy în trecut Indi-pop și. In locul lor este o experiență muzicală mellower și înălțătoare spiritual. Deschiderea cu Sajda, actualul rege al qawalli, Rahat Fateh Ali Khan, se alătură Richa Sharma și Shankar Mahadevan se pentru a crea o agitare sufit extrădare. Ambele cântăreți de redare rezista bine împotriva vocea comandant Rahat, ceea ce face acest cel mai puternic cântec de pe album.

La fel de emotivă este Noor E Khuda, o balada blând oferind Adnan Sami, Shreya Ghoshal, și Mahadevan din nou. Dar e inima-sfâșierea Tere Naina și Allah Hi Rahem că strălucească datorită vocea formidabile de Shafqat Amanat Ali Rashid Khan și, care iau spiritul sufit pe noi culmi. Allah Hi Rahem impresionează în special pentru versurile sale filosofice și orchestrație hipnotică, a făcut chiar mai mult iubit de Lisp delicat dar detectabil lui Rashid. Pe forma maxima, Orchestra de Film Bombay prezintă un scor subevaluate, dar scânteietoare în tema Khan. Siruri de caractere lor puternice depăși cu complet Rang De, un imn de pace moale-rock care iese printre o compilatie altfel consistent.

Cu patru piese bonus preluate din succese de box office regizorului care au prezentate Shah Rukh și Kajol împreună (My Name Is Khan), există o mulțime de figuranti bunătăți pentru fanii hardcore Bollywood. Dar partea plasat lângă alta, Shankar, Ehsaan și cele mai recente coloana sonora Loy nu poate părea la fel de memorabil ca colaborari anterioare.