Nu da înapoi 2 – Never Back Down 2 (2011) film online subtitrat

Regia: Michael Jai White
Actori: Michael Jai White, Dean Geyer, Alex Meraz, Stacey Asaro, Gralen Bryant Banks, Eddie Bravo
Anul: 2011
Gen: Actiune, Drama, Sport
IMDB: 5.5/10 din 5871 voturi

loading...

Dupa ce a pierdut o luptă, boxer Zack Gomes (Alex Meraz) este informat de către un medic că a suferit o retina parțial detașat, și el poate risca orbirea permanentă ar trebui să se primească un alt hit la cap. Pe drumul său din spital, el aude receptionera vorbesc despre MMA în timp ce vizualizarea site-ul pentru un eveniment underground viitoare cunoscut sub numele de “Nu da înapoi 2”. Talentat luptator MMA Tim Newhouse (Todd Duffee) se luptă pentru a ajuta familia sa atunci când sunt în datorii ca urmare a decesului tatălui său. Fostul luptător de liceu Mike Stokes (Dean Geyer) este noul copil în colegiu și se ocupă cu probleme de care implică tatăl său plecarea mamei sale pentru un om in Nu da înapoi 2. De benzi desenate magazin de carte funcționar Justin Epstein (Scottie Epstein) este mersul pe jos acasă atunci când el este a alerga în jos și înjunghiat de bătăuși. Cu toate acestea, el este salvat de Tim și marțiale lui maestru al artelor Case Walker (Michael Jai White), care sunt de formare într-un lot vacant.

Mike devine demarat echipa de lupte colegiu pentru a începe o încăierare și lovirea unui coechipier care a făcut comentarii degradante despre tatăl său. Ulterior, el merge să vadă Max Cooperman (Evan Peters), care l-au contactat în prealabil despre introducerea Beatdown. În afara camera de camin a lui Max, Mike se întâlnește Zack cu atât a lua o clipă neplăcerea reciproc. Ca parte a tryout lor, ei scandal pentru un pic și Max le spune că în timp ce acestea sunt bune, de care au nevoie pentru a obține o mai bună. Max continuă să le refere la caz, care este descris pentru a avea o istorie pe tot parcursul vieții de arte martiale, care constă în a fi un Kyokushin karate negru-centura, un fost luptător colegial, o Jiu-Jitsu expert și de auto instructor brazilian de apărare. El a fost setat pentru a deveni un fenomen în lumea MMA ani în urmă Nu da înapoi 2.

Ei au găsit Case la casa lui într-un cimitir de vechituri vechi cu o sală de gimnastică improvizat unde Tim și Justin sunt deja de formare. Caz este la prima reticenți în a instrui una dintre ele, dar el afirmă că va învăța fiecare din ele în mod diferit Nu da înapoi 2 și trebuie să urmeze ordinele fără întrebări. Cu câteva săptămâni în formare, fiecare dintre ele ajunge într-un argument de peste motivele de formare și merită să fie acolo mai, cel mai rău dintre a fi Justin și Zack doare reciproc fizic, lăsându-le să-l soluționeze ei înșiși. Max se duce în remorcă Case și îi oferă posibilitatea de a face niște bani și, în același timp, să-l ajute să promoveze Beatdown.

Ulterior, cauza este hărțuit de către ofițerii de poliție, care l-amenință deoarece nu respecta probațiune lui. Din acest motiv, echipa construiește un nou sală de sport unde se pot antrena și țineți turneul Beatdown. Pericol lovește atunci când Justin fixează de agresiune constantă, merge necinstiți și decide să atace nu numai dușmanii lui personale, ci, de asemenea, grupul în sine de încadrare mentorul lor și stabilirea-l să meargă la închisoare in filmul Nu da înapoi 2. Restul grupului a afla ce sa întâmplat cu cauza și decide să strângem împreună și să ia pe Justin la Beatdown a răzbuna mentorul lor. Cu fiecare cu care se confruntă propriile lor studii pentru a ajunge la meciul final, totul se rezumă la doar una dintre ele, față de propria lor. Mike învinge Zack, în timp ce Justin rănește Tim in toaleta – eliminand i astfel de turneu. În finala de turneu Nu da înapoi 2, Mike se angajează Justin într-o luptă istovitoare până când el câștigă prin ruperea umărul drept Justin printr-o depunere așteptare Omoplata. Justin încearcă să se răzbune, sărind Mike din spate, dar Mike contoare cu un pumn supraom pe fata.