Nowhere to Run (1993) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Fără scăpare
Regia: Robert Harmon
Actori: Jean-Claude Van Damme, Rosanna Arquette, Kieran Culkin
Anul: 1993
Gen: Actiune, Drama, Crima
Durata: 94 minute
IMDB: 5.5

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Sam Gillen (Jean-Claude Van Damme) este un condamnat Quebecois în Statele Unite, care scapă din arest federal cu ajutorul partenerului său jefuit banca. În ultimul lor jaf din Nowhere to Run, partenerul lui Sam a ucis un paznic bancă, o crimă pentru care Sam a fost în cele din urmă condamnat. Partenerul lui Sam este ucis în pauză, forțând Sam să continue singur. El pune tabăra pe o bucată de teren agricol deținut de Clydie Anderson (Rosanna Arquette), mama a doi copii văduvită, Mike (poreclit “Mookie”) (Kieran Culkin) si Bree (Tiffany Taubman).

În timp ce ascuns în casa Clyde pentru a “împrumuta” niște sare de la Nowhere to Run, Sam prinde din vedere Clydie un duș. A doua zi dimineața, Sam este reperat scăldat în aer liber de Mookie. După salvarea Clydie, Mookie, și Bree dintr-un trio de penetrant asasini, Sam află că Clydie deține afară din vânzarea terenurilor ei de la dezvoltator imobiliar Franklin Hale (Joss Ackland), care vor fi scoase din afaceri dacă nu obține terenul Clydie lui astfel încât el poate pune o dezvoltare casa de tract pe ea.

loading...

Sam stă în hambar Clydie lui in timp ce repara soțul defunctului său Triumph motocicleta. Între timp, Hale are unul dintre oamenii săi, dl Dunston (Ted Levine), încearcă să forțeze Clydie să-și vândă pământul ei. Pe statul de plată Hale secret, este Sheriff corupt Lonnie Poole (Edward Blatchford) din Nowhere to Run, care nutrește sentimente pentru Clydie.

Un gelos Lonnie descoperă adevărata identitate a lui Sam și puternic îl îndeamnă să plece. Sam se conformează, doar pentru a găsi poliția de stat urmarii. Sam se întoarce pentru a salva Clydie de la Dunston și Hale, care i-au obligat să semneze un acord de vânzare în absența acestuia și sunt pe cale de a arde în jos casa ei.

Sam decide să se predea autorităților, după ce își dă seama că fuga nu a fost niciodată lucrul corect de făcut. El promite că Clydie el se va întoarce într-o zi in filme online Nowhere to Run.