Nouă vieți – Nine Lives (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Barry Sonnenfeld
Actori: Kevin Spacey, Jennifer Garner, Robbie Amell
An: 2016
Genuri: Comedie, Familie, Fantezie
IMDB: 4.5


Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Sinopsis Nouă vieți – Nine Lives

Regizat de Barry Sonnenfeld, responsabil pentru seria Men In Black, filmul NINE LIVES/NOUĂ VIEȚI îi are în distribuție pe actorii Kevin Spacey, într-un rol așa cum nu l-ați mai văzut până acum, Christopher Walken, Jennifer Garner, Cheryl Hines, Robbie Amell, și ne avertizează că, atunci cînd vrei să faci un cadou cuiva drag, cel mai bine e să pui suflet, altfel riști să-ți pierzi tu sufletul, așa cum o pățește Kevin Spacey când, simțindu-se vinovat că stă mai mult la birou decât cu familia sa, decide să-i ia fiicei sale cadoul pe care aceasta și-l dorea de câțiva ani – o pisică.

Presat de timp, ajunge la singurul pet shop deschis, care, însă, nu e unul magic, așa că nici pisica pe care o cumpără de acolo nu va fi una obișnuită. În drum spre petrecerea fiicei sale are un accident și, când își vine în fire, mai să și-o piardă din nou: se trezește prins în corpul pisicii de la magazinul magic de animale de companie! Oare va reuși să redevină afaceristul fără sentimente, cum era înainte de “transformare”? Sau viața îi dă o lecție și îl ține captiv în pufoșenia pe care toată familia lui o va îndrăgi, mai puțin el, care ura pisicile, până ce va deveni un om mai bun?


Trailer Nouă vieți – Nine Lives


Kevin Spacey in rolul motanului

Dacă vă era dor de un film pentru întreaga familie, cu actori celebri precum Kevin Spacey, Cristopher Walken şi Jennifer Garner. Trebuie să vedeţi Nouă vieţi, cel mai nou film regizat de Barry Sonnenfeld. Cunoscut pentru comediile Oamenii în negru şi Familia Addams.

Tom Brand (Kevin Spacey) este un miliardar puternic care şi-a neglijat familia în favoarea carierei. Deşi nu suportă pisicile, se lasă convins să îi cumpere fiicei sale Rebecca un motan. Insă Felix Perkins (Christopher Walken) îi vinde un motan mistic. În drum spre petrecerea fiicei sale, Tom are un accident teribil. Iar când îşi revine realizează că e captiv în corpul lui Mr. Fuzzypants. Viaţa decurge surprinzător de bine atunci când Tom nu mai deţine controlul. Iar fiica lui e încântată de cel mai nou membru al familiei. Pentru a fi eliberat, afaceristul va trebui să înveţe din propriile greşeli.


Pisicile

Zilele trecute am văzut un film tare simpatic, pe numele lui: Nouă vieți. Despre cine se spune că are nouă vieți? Despre pisici, desigur, așa că să vă așteptați la un film cu multe pisici. În realitate nu sunt atât de multe și noi ne vom concentra numai pe una singura, dar foarte foarte simpatică. Oricum pisicile sunt cunoscute pentru drăgălășenia lor. Iată, astfel, un film care are parcă rețeta succesului. Mai multe despre el vă spun în recenzia ce urmează.

Filmul ni-l aduce în prim plan pe strălucitul om de afaceri, Tom Brand (Kevin Spacey). Un om extrem de ocupat, dar și cu ambiții multe. Printre ambițiile sale, ce-a mai mare de altfel, era construirea celei mai înalte clădiri din America de Nord. Era aproape gata, încă puțin și avea să devină omul care deține acest trofeu, dar voi ce credeți? Concurența nu doarme niciodată. Și în Chicago se încerca construirea unei astfel de clădiri monumentale, dar Tom Brand nici nu voia să audă de un eșec. Pentru el, clădirea trebuia să fie gata la timp și să fie cea mai înaltă. Omul său care se ocupa de proiect avea cam alte planuri. Pentru el contau mai mult banii și nu ambiția, după părerea lui, prostească a lui Tom. Planul lui era să listeze compania la bursă și să se îmbogățească.


Familia lui Tom

Problema cea mai mare a lui Tom nu era totuși această clădire, ci familia. Familia lui era neglijată mai mereu, el punea munca înainte și rata foarte multe momente importante cu cei dragi: soția Lara (Jennifer Garner) și fetița Rebecca (Malina Weissman). Noroc că se apropia ziua Rebeccăi și putea să se revanșeze. Ce credeți că-și dorea aceasta de ziua ei? Exact, o pisică și una adevărată nu de jucărie. Acum, cine ura pisicile? Tocmai Tom, așa că vă dați seama că era într-o mare încurcătură.

Presat de timp (ca întotdeauna de altfel) va merge până la cel mai apropiat magazin de animale, pentru a-i cumpăra o pisică. Aici, îmblânzitorul de pisici (Christopher Walken) este destul de criptic cu el și îi spune să aibă grijă cum ajunge la ziua fetei lui. Se abate de la drum, iar în urma unui accident se trezește captiv în corpul pisicii. Ei, și de aici începe distracția. Imaginați-vă un om care urăște pisicile, să fie prins în corpul uneia. Eu vă las să descoperiți singuri cum a rezistat Tom ca pisică, dacă a reușit să ridice cea mai înaltă clădire din America de Nord, dar și dacă a mai revenit în corpul lui, toate acestea mergând la cinema.


Ganduri de final

Filmul este incredibil de simpatic și de relaxant. Pisicuța este foarte, foarte expresivă și extrem de adorabilă. Te scoate efectiv din orice stare negativă pe care ai avea-o și te încarcă cu o stare de bine. Este un film simplu, dar cu o idee aplicată foarte bine prin intermediul pisicii. Nu ai cum să nu-ți placă de Tom atânci când încearcă să-și toarne „un pahar” de wiskey sau când încearcă să le explice soției și fetiței că este chiar el. Kevin Spacey se adaptează foarte bine pisicii căreia îi împrumută vocea. În concluzie, este un film care vă va binedispune din toate punctele de vedere, așa că nu-l ratați.