Notorious (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Josh Berman, Allie Hagan
Actori: Piper Perabo, Daniel Sunjata, Kate Jennings Grant
An: 2016
Gen: Seriale Online, Drama, Thriller
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Notorious SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:


Sinopsis Notorious

Acest serial imbina genurile drama si thriller si se concentreaza pe relatia profesionala, dar si personala dintre un avocat si o producatoare TV, si incercarea acestora de a controla media, sistemul judiciar si intr-un final, de a se controla pe ei. Josh Berman, Allie Hagan si multi altii fac parte din distributia acestui serial TV.

Această nouă serie ABC numit până în prezent “Notorious” Îmi place ca este o dramă legală cu unele de zahăr și condimente și se potrivește bine cu temele principale ale mass-media și legea care se ocupă cu cazuri de mare anvergură care implică teme de hype, teatru, și scandal toate în timp ce arată modul în care sistemul juridic are găuri în ea. Amplasat într-soare și frumos Los Angeles, California, implica functionarea unui tanar lovitura fierbinte avocat de apărare penală pe nume Jake (Daniel Sunjata), care ia doar cazurile incidentelor de profil cele mai mari și clienții săi sunt bine cunoscute și bogat.

Și pentru a construi hype și drama Jake are cazuri sale în rețeaua de producător centru de putere de televiziune Julia George (Piper Perabo), care, ca un tânăr foame rating de tip căutător are povești și interviuri cu privire la un spectacol cu ​​o gazdă pumă tip cap roșu, care este unul sutien de culoare sexy femeie care poartă! Această serie este umplut cu sexul, dramă, și o mulțime de scandal care să arate că e modul în care legea și mass-media funcționează atunci când este vorba de profilul de mare, deoarece este vorba de lăcomie și de hype pentru a obține rating și bani, împreună cu o poveste bună!


Trailer Notorious