Not Suitable for Children (2012) film online subtitrat

Regia: Peter Templeman
Actori: Alice Parkinson, Andrew Ryan, Sarah Snook, Ryan Corr, Lulu McClatchy
Anul: 2012
Gen: Comedie, Romantic
Durata: 97 minute
IMDB: 5.4/10 din 1122 voturi

loading...

Filmul Not Suitable for Children se deschide cu o scenă dintr-un partid. Personajul principal, Iona (Ryan Kwanten), este introdus ca o parte-băiat fără nici o grijă în lume. Puterea iese pentru o perioadă scurtă de timp, deoarece Iona nu a plătit facturile electrice, dar devine o înapoi datorită aproapele său. Ulterior, Iona se intalneste cu Becky (Kathryn Beck) și se retrag în camera lui Iona departe de partid, doar pentru Becky pentru a găsi un nod în testicul lui Iona. Iona merge pentru a vedea un medic, care arata ca Iona are cancer testicular. El spune Iona că pot scoate în timp, dar supărat Iona că el nu va fi în măsură să tatal copiilor. Medicul sugerează că Iona folosește o banca de sperma în cazul în care el ar dori să aibă copii după operație.

Acum, la o banca de sperma, Iona este lăsat într-o cameră pentru a colecta privat sperma. După ce a terminat, se întoarce acasă la cei mai buni prieteni și gazde partid colegi, Stevie (Sarah Snook) și Gus (Ryan Corr). Când Stevie ajunge acasă de la locul de muncă, in Not Suitable for Children, Gus blurts că Iona are cancer, spre uimirea lui Iona. Gus întreabă dacă ar dori în continuare să aibă partea programată pentru vineri vine, și Iona le permite să păstreze data, nu doresc pentru a explica starea lui de partid-tate dintre cei.

Iona primește un apel de la banca de spermă și se duce într-o întâlnire. Asistenta explică faptul că Iona se încadrează într-un procent mic de oameni a căror sperma nu poate fi înghețate din cauza complicatiilor biologice. Jonah întreabă ce alte opțiuni există, acum foarte îngrijorat de faptul că el nu va avea copii. Asistenta răspunde cu, “Ei bine, ai o prietenă?” Iona începe apoi călătoria complicat de a găsi o femeie pentru a transporta copilul. El se apropie de primul ex-prietena lui Ava (Bojana Novakovic), care este dezgustat cu Iona chiar contactarea ei. A încercat apoi Becky (sau “Stalker Becky”, cum o numește Gus), Not Suitable for Children, care îl respinge, susținând că nu a crezut de ei și Iona ca un cuplu in filmul Not Suitable for Children. Iona nu spune fetelor întreabă el că are cancer. Iona merge înapoi la medic pentru a cere mai mult timp și se mută activitatea sa de trei săptămâni. Între timp, Gus, Stevie, și Iona dau seama că partidele de hosting ar putea fi locul lor de munca. După ce puterea a ieșit în partid mai devreme și de partid-tate dintre cei tăbărât în ​​a ajuta la plata, Gus își dă seama că trei dintre ele ar putea face un salariu săptămânal, dacă acestea a avut loc o petrecere dată pe săptămână. Primul “salariu” Iona este în valoare de peste 700 $.

Iona apoi începe a face liste cu toate femeile care le-a datat vreodată sau cunoscute și le întreabă dacă ar lua în considerare vreodată după copilul lui. El este respins de toate femeile întreabă el. Stevie sugerează adoptarea și Iona se uită în ea, Not Suitable for Children, dar în curând își dă seama că, pentru a fi un candidat pentru adoptarea trebuie să aveți un record de sanatate curat, și Iona a “cancer” scris peste tot lui. După ce nu noroc, Stevie sugerează că Iona încerca o “aranjament” cu o femeie. Stevie spune că știe un cuplu de lesbiene la munca ei, Not Suitable for Children, care au fost căutați în donare de spermă și stabilește o întâlnire pentru Iona. Reuniunea nu merge în favoarea lui Iona și cuplul refuză oferta lui Iona. Stevie sugerează o altă femeie la locul de muncă, care vrea un copil, dar nu este căsătorit și stabilește o întâlnire cu ea prea. Deși Iona merge acasă cu ea, el ajunge să nu dorm cu ea. El susține că a fost prea beat pentru a avea sex și nu putea să se concentreze.