Not Safe for Work (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Thriller
Producator(i): Simon Boyes, Adam Mason
IMDB: 5.8
Regia: Joe Johnston
Actori: JJ Feild, Max Minghella, Molly Hagan

loading...

In Not Safe for Work, Tom Miller lucrează la firma de avocatură Byres și Emmerich, fiind implicat într-un caz referitor la o companie de medicamente. Când martorul cheie se sinucide procesul este pus în pericol, iar Miller care înaintează un memo privind un alt caz care în aparență nu are legatura cu al său, este dat afară de unul dintre partenerii firmei de avocatură. Tom părăsește clădirea de birouri, dar observă un schimb de serviete diplomat și un ins ciudat intrând în lift deși salariații tocmai fuseseră anunțați să plece acasă mai devreme datorită unei defecțiuni tehnice privind accesul la internet. Curios îl urmărește pe omul care urcă cu liful și descoperă curând ca acesta este un ucigaș plătit. Prins într-o lupta pentru supraviețuire, Tom încearca să îi atenționeze de pericol și pe cei câțiva colegi rămași să lucreze după program in filmul Not Safe for Work. Va reuși oare Tom să scape de ucigaș mai ales că și viața prietenei lui, grefiera de la aceiași firmă, este pusă în pericol?

John Ferguson, un avertizor la Denning, o companie farmaceutica mare, devine deziluzionat cu lipsa percepută de acțiuni întreprinse împotriva societății, crime mai multe directori, și se sinucide ca poliția intră în clădire. Tom Miller in Not Safe for Work, un paralegal atribuit cazul Denning, își pierde ulterior încrederea în procesul stabilit împotriva Denning, ca Ferguson a fost mărturia lor stele. Seful lui Miller critică idealismul lui ca nesănătoasă financiar, și atunci când Miller scrie o notă nesolicitate pe un caz fără legătură asupra familiei crimei Gambizzi, Alan Emmerich, unul partenerii de la firma de avocatura, el trage. Roger, prietena lui Miller si un coleg paralegal, commiserates inițial cu Miller, dar se întoarce la biroul pentru a lucra cu întârziere. Emmerich trimite toată lumea, inclusiv prietena lui Miller, Anna, acasă mai devreme din cauza unei probleme tehnice cu acces la Internet a firmei.

Ca Miller părăsește clădirea din Not Safe for Work, el vede un om într-un costum stabilit o servietă. Un om diferit atunci preia valiza și intră un lift. Curios, Miller urmează omul cu servieta, doar pentru a vedea-l producă un pistol de la servieta și uciderea Janine, un avocat. Panicat, Miller ascunde de criminal în baie, unde descopera corpul unui agent de securitate. Când a alerte Roger pericolului, Roger se opune planului lui Miller de a salva Emmerich, ca Roger nu crede că Emmerich ar face același lucru pentru ei. Indiferent, Miller instruiește Roger să contacteze autoritățile ca el încearcă să găsească Emmerich. Înainte de Roger poate face apel, criminalul găsește și îl strangulează. Ca reîncărcarea Chimes telefon mobil Miller, criminalul își dă seama că există mai multe persoane rămase în clădirea decât a anticipat.

In Not Safe for Work, Miller folosește cunoștințele sale de securitate al clădirii să se sustragă de captare și descoperă în cele din urmă Emmerich într-un birou cu o femeie care identifică Emmerich ca Lorena Gambizzi. În cazul în care criminalul sparge în cameră, Gambizzi apucă un pistol, dar criminalul este în măsură să-i trage primul. Nu observ Miller, care ascunde, criminalul piese viață și ordinele să rămână la birou Emmerich lui. În cazul în care criminalul părăsește, Miller surmises că ucigașul este un asasin Gambizzi trimis sa-l omoare Lorraine, care a fost de gând să depună mărturie împotriva soțului ei. Cu moartea ei, Miller spera ucigașul va pleca. Cu toate acestea in Not Safe for Work, criminalul încearcă pentru a obtine intrarea in camera de înregistrare, un seif armat care Miller și Emmerich folosi ca un seif. Utilizarea reîncărcat telefonul mobil lui Miller, criminalul atrage Anna înapoi la construirea și batjocura Miller cu acest fapt.