Noi suntem familia Miller – We’re the Millers (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Comedie, Crima
Producator(i): Bob Fisher, Steve Faber
IMDB: 7.0
Regia: Rawson Marshall Thurber
Actori: Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Emma Roberts


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

David Clark (Jason Sudeikis) este un mărunt traficant de droguri care îşi câştigă existenţa vânzând iarbă. Unor oameni de afaceri şi casnice plictisite, dar niciodată copiilor. Deci, ce ar putea merge rău? Multe. Învaţă cum nu se poate mai greu că nicio faptă bună nu trece nepedepsită. Atunci când încearcă să ajute câţiva adolescenţi din We’re the Millers, acesta este jefuit de trei tipi care îi fură toţi banii şi toată marfa. Lăsându-l cu mari datorii la distribuitorul său, Brad (Ed Helms).

Pentru a scăpa de datorii şi a-şi salva viaţa in We’re the Millers, David trebuie acum să introducă în ţară. Din Mexic, o cantitate foarte mare de marijuana. De aceea, se gândeşte la un plan infailibil şi îşi forţează ciudaţii vecini să intre în joc. Astfel, cinica stripteuză Rose (Jennifer Aniston), rebela Casey (Emma Roberts). Si timidul Kenny (Will Poulter) devin falsa familie a lui David. Cu o soţie, doi copii şi o rulotă imensă, noua familie Miller. In frunte cu David, se îndreaptă spre graniţă pentru a sărbători Ziua Naţională într-un weekend imprevizibil peste hotare.

După multe clatina si cotitură în numele ei in We’re the Millers, am ajuns la concluzia problema Aniston a se reduce la asta. In ciuda faptului ca fata-next-door superb, apelând atât bărbați și femei deopotrivă și pur și simplu amuzant. Ea este propria ei cel mai mare dusman, atunci când vine vorba de alegerea proiectelor. Calea spre glorie pe marele ecran este rareori pavat cu comedii romantice mediocre și felul de roluri prietena care au devenit specialitatea ei.