Noe – Noah (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Aventura, Drama
Producator(i): Darren Aronofsky, Ari Handel
IMDB: 5.8
Regia: Darren Aronofsky
Actori: Russell Crowe, Jennifer Connelly, Anthony Hopkins


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

E o lume lipsită de speranţă. Ploile nu mai udă ţărâna cotropită de atâtea ori de hoarde barbare, iar aceasta nu mai rodeşte. Înconjurat de cruzime şi abuzuri, Noe este un om de ispravă. Luptător experimentat, mag şi vindecător, nu îşi doreşte decât să trăiască în pace alături de familia sa. Cu toate acestea, în fiecare noapte în visele sale apare un potop fără de sfârşit. Să fie semn că lumea se va sfârşi? Treptat, Noe înţelege despre Creator că are de gând să pedepsească omenirea şi să-i ucidă semenii până la unul. Doar Noe are şansa de a face viaţa să prospere pe faţa Pământului…

Ca un băiat, martorii lui Noe tatăl său, Lameh, ucis de un tânăr Tubal-Cain. Mulți ani mai târziu un adult Noe locuiește cu soția Naameh și fiii lor Sem, Ham și Iafet. După ce a văzut o floare creste instantaneu de la sol și de a fi bântuit de vise de o mare inundație, Noe le ia pentru a vizita bunicul său Matusalem. Cu care se confruntă un grup de oameni recent ucise și să adopte supraviețuitor singuratic, o fata pe nume Ila. Noe și familia lui sunt urmărit de Tubal-Cain și oamenii lui, dar caute refugiu cu îngerii căzuți, cunoscut sub numele de “Watchers”, limitate pe Pământ ca golemi de piatră (Nephilim) pentru a ajuta oamenii izgonit din Grădina Edenului.

Metusala oferă Noah o sămânță de Eden și spune lui Noe, care a fost ales pentru un motiv. Revenind la cortul său în acea noapte, Noe plantează semințele în sol. Veghetorii ajung în dimineața următoare.