Nocturna (2015) film online subtitrat

Regia: Buz Alexander
Scenariu: Buz Alexander
Actori: Mike Doyle, Estella Warren, Massimo Dobrovic
Anul: 2015
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: n/a

loading...

Tim este un baiat orfan care nu pot dormi noaptea, din cauza fricii sale de întuneric, și tot ceea ce merge cucui în noapte. În fiecare noapte, în timp ce ceilalți copii din orfelinat încearcă să doarmă, Tim furișează afară pe acoperiș pentru a obține confortul singurul mod știe: de diagrame stele de pe cer pe acoperiș în sine. Într-o noapte, în timp ce se întâmplă pe diagrame lui, în căutarea pentru steaua le-a pretins ca fiind al lui, el observă că stelele a luat atât de mult grijă în identificarea pe hărțile dispar. În disperare și refuzul de a merge la culcare el întâlnește Cat Păstorul, o mare rotund fiind cu mâinile mici și picioarele, care este responsabil de nu doar toate pisicile din oraș, dar de a se asigura tuturor copiilor din oraș merge la somn pentru noapte.

Pentru ca Tim refuză să meargă la culcare, pisica Păstorul este de acord să-l ia pentru a vedea Moka, fiind care supraveghează toate taxele de noapte. Tim află curând că toate evenimentele care au loc peste noapte, The încurcarea părului, foșnetul copacilor, umflaturi ciudate si scartaie de multe ori am vina pe conducte vechi, sunt de fapt orchestrată de creaturi de Nocturna. Fiecare fiinta are locul de muncă, și fiecare loc de muncă are scopul său. Murray si gasca lui sunt responsabile de felinarelor, în timp ce îngrijitor în Farul a Stars ar trebui să se asigure că toate stelele sunt luminate pentru noapte. Cu aceste informații, Tim și Cat Păstorul merge în căutare de răspunsuri.

Nocturna este surprinzător de fermecător și bine artizanale. Chiar înainte să înceapă credite de deschidere, ești cufundat în caracterul lui Tim. Montajul de deschidere face o treabă minunată de care vă arată – nu vă spun – care este Tim, precum și stabilirea unui ton minunat și ritmul pentru întregul film. Culorile stralucitoare calde vă învălui în imagini uimitoare de la orfelinat, și apoi mai târziu Nocturna în sine.