Noaptea judecăţii Alegerile – The Purge Election Year (2016) Film Online Subtitrat


Regia: James DeMonaco
Actori: Raymond J. Barry, Frank Grillo, Elizabeth Mitchell
An: 2016
Genuri: Actiune, Groaza, SF
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis The Purge Election Year

Noaptea judecăţii Alegerile este cel de-al treilea capitol din seria care a cunoscut un succes exploziv de încasări. De peste 200 de milioane de dolari pe plan internațional. În al treilea capitol, ideea, ca timp de 12 ore pe an să fie permisă anarhia. Incepe să fie contestată chiar din interiorul organismului care a inițiat-o – “Părinții Fondatori”.

Pentru a asigura ordinea in tara, Statele Unite continua sa mentina traditia anuala in timpul careia, timp de 12 ore, populatia poate comite infractiuni si crime fara sa ii fie teama de consecinte. Dupa ce si-a pierdut familia din cauza acestui eveniment, senatoarea Charlene Roan promite sa elimine aceasta traditie in cazul in care va fi aleasa. O decizie deloc pe placul multor oameni. Adversarii sai politici incearca sa o asasineze in acest an. Tradata miseleste de cel care trebuia sa ii asigure protectia, Charlene isi gaseste refugiul intr-o cladire abandonata. Un grup de indivizi dubiosi decid sa o protejeze insa dusmanii lui Charlene sunt numerosi si puternici.


Trailer The Purge Election Year


Review The Purge Election Year

“Noaptea judecăţii Alegerile” nu încurajează doar spectatorii să înveselească atunci când psihopați gradina-soi de plantă sunt împușcat. Lovit de autoturisme, cu sufletul la gură în sus, sau înjunghiat mortal în timpul “Purjare de noapte”. O sărbătoare sancționate de guvern în cazul în care cetățenii sunt încurajați să “epurare și se purifică “ei înșiși prin comiterea de infracțiuni.

Scriitor / regizor James DeMonaco (ultimele două filme “Purge”) goads spectatorii cu posturii morală prin adâncituri personaje din clasa muncitoare împotriva politicienilor fățarnică “turiști” crimă. Europene și alte răi sloganelor care insistă că violența este un joc american. Dacă acest lucru este adevărat, atunci filmul DeMonaco este un prim exemplu de condiție pe care o derides. O felie fetid din SUA cinema de exploatare care ocărește membrii audienței în timp ce ineffectively biciuire-le într-o frenezie.

Acest film este o provocare urât, una care se simte mai ales cras în lumina tragedii naționale, precum recenta filmare în Orlando.