Noaptea Cometei – Coherence (2013) film online subtitrat

Regia: James Ward Byrkit
Actori: Emily Foxler, Lorene Scafaria, Maury Sterling, Hugo Armstrong, Nicholas Brendon
Anul: 2013
Gen: SF, Thriller
Durata: 89 minute
IMDB: 7.1

loading...

“Noaptea Cometei” este dovada că regizorii inventive pot face o mulțime cu un pic. Scris și regizat de James Ward Byrkit, filmul începe căutarea și simțindu-se ca jumătate din Indiile nu-bugetare le-ați văzut: o grămadă de aparent bine-off de oameni participa la o petrecere într-o casă frumoasă tramvai undeva în California de Nord cu privire la noapte care o cometa este programat să treacă aproape de pământ. Ei se prezinte la fiecare parte, stau, beau, mănâncă și să livreze bătaie de joc expozitivă. Apoi lucrurile se ciudat, și mai ciudat.

“Noaptea Cometei” a fost produs pe o shoestring. Pot să vă spun. Este împușcat cu mai multe camere video, de multe ori salbatic, și în timp ce o mare parte din dialogul suprapunere este ușor de înțeles, unele chiuvete în muck audio. O mulțime de acțiune în acest film set-noapte se limitează la interiorul casei. În cazul în care personajele se aventureze în aer liber, e greu de spus ce se întâmplă pentru că puteți vedea abia actorii. Care cometa a lucrat ar fi ravagii cu energie electrică doar parțial scuze acestuia. Chiar într-o noapte fără lună într-o pădure, ochii se adapteze.

Uimitor, deși, nici unul dintre deficiențe tehnice sau artistice filmului se dovedesc a fi întrerupătoare de afacere. După ce “Noaptea Cometei” patrunde in premisa, privitorul este obligat să vină în jos cu un caz rău de fiori. Aceasta este o mai puțin este-mai science fiction-groază poveste, dator cu originalul “Zona Crepusculară” (în special “The Monsters sunt datorate pe Maple Street”), precum și Luis Bunuel, “The exterminării Îngerul”, precum și anumite recente Indiile de science-fiction, care nu voi numi aici pentru că am făcut, ai deduce imediat prima poftă de mâncare mare filmului. (Spoilere începe în paragraful următor.)