Noapte de Groază – Fright Night (2011) Film Online Subtitrat

Regia: Craig Gillespie
Actori: Anton Yelchin, Christopher Mintz-Plasse, Colin Farrell
Anul: 2011
Gen: Comedie, Groaza
Durata: 106 minute
IMDB: 6.4/10 din 52348 voturi

loading...

Noapte de Groază este remake al comediei horror clasice din anii ’80, în care Charlie Brewster (Anton Yelchin) îl suspectează pe noul său vecin, Jerry Dandridge (Colin Farrell), că e vampir. Cum nimeni nu-l crede, Charlie apelează la Peter Vincent, ucigaşul de vampiri din serialul său TV preferat, care nici el nu crede în existenţa vampirilor în realitate.

Poate că a fost Jerry (Colin Farrell). El este un singur om, frumos și fermecător, care locuiește alături de Brewsters. Charley Brewster (Anton Yelchin) este un adolescent-ceva cu expertiza de obicei despre vampiri, care este de ce este sensibil la anumite vibratii de la vecinul. Mama lui divorțat, Jane (Toni Collette), preia mai mult pe vibe de testosteron. Amândoi se întreabă de ce Jerry are o tomberon inestetice în curtea din fata din Noapte de Groază, iar în cazul în care toate acele bucati de moloz provin. Exteriorul casei lui rămâne neschimbată.

Pentru a fi sigur in Noapte de Groază, toate ferestrele Jerry sunt leșinat, dar ne-a spus că nu este mai puțin frecvente în Vegas, unde atât de mulți oameni lucrează în schimbul de noapte și dorm toată ziua. Sună rezonabil. Cele două case sunt aproape împreună (în special având în vedere mile goale desert din jurul dezvoltarea), și Charley găsește ușor de a monitoriza mișcările suspecte Jerry de la fereastra dormitor la etajul al doilea. Prietenul lui Charley Ed (Christopher Mintz-Plasse) observă că elevii merg lipsesc din clasa lor și începe să suspecteze Jerry poate fi un vampir.

“Fright Night sau Noapte de Groază” a fost inspirat de un oarecum similar 1985 film cu vampiri cu acelasi nume, care a fost de fapt destul de bun și conținea un spectacol bogat de Roddy McDowall ca un șomer TV groază film de serie pe nume Peter Vincent, care a fost recrutat de un adolescent de a consilia pe vampir ucide. De data aceasta, Peter Vincent (David Tennant) este un magician britanic care titrează la un cazino Vegas și pretinde a fie un expert vampir. Setarea complot detalii deoparte, pot arata ca Charley are o prietena fierbinte (Imogen Poots), care sa mama Jane este un personaj robust și adult, și că nimeni nu va asculta suspiciunile lui Charley despre Jerry – mai ales nu la poliție, care , judecând după dimensiunea aparentă a dezvoltării de locuințe, trebuie să trebuie să fac naveta de la centrul Vegas.

David Tennant este amuzant și destrăbălat ca Peter Vincent, ocupând un penthouse plin cu artefacte de vampir și pileală bautura ca în cazul în lupta sete cronică. El este egoist, nepoliticos și agresiv, și nu fermecat de motive Charley pentru ajutor. Dar … ei bine, el nu știe o mulțime de lucruri despre vampiri.

“Fright Night sau Noapte de Groază”, regizat de Craig Gillespie și scris de Marti Noxon, este de mai multe grade superioare “Final Destination 5”, care a deschis o săptămână mai devreme. Spun acest lucru în ciuda certitudine mea groază că va fi urmată de “Fright Nights” 2, 3, 4 și 5, în care vor fi introduse o serie de vecini din ce în ce suspecte în locații din ce în ce exotice. Trebuințele mele sunt modeste. Doua filme bazate pe această premisă, în 26 de ani este suficientă.

Filmul Noapte de Groază are activitate competent de directorii, care fac un efort pentru a depăși cerințele generice ale personajelor lor. Ea are CGI decent (inclusiv destul de probabil cea mai mare parte subdiviziunii). Creditele tehnice sunt de prim rang: proiectare de producție (Richard Bridgland), direcția de arta (Randy Moore), machiaj protetice (Aurora Bergere) și cinematografie (Javier Aguirresarobe).