Noapte de Groază 2 – Fright Night 2 (2013) Film Online Subtitrat

Regia: Eduardo Rodriguez
Actori: Will Payne, Jaime Murray, Sean Power, Sacha Parkinson, Chris Waller
Anul: 2013
Gen: Groaza, Comedie, Thriller
Durata: 99 minute
IMDB: 4.3

loading...

Charley Brewster, Ed Bates și Amy Peterson sunt cu clasa lor ca studenți de schimb din România, în cazul în care Charley încearcă să se împace cu Amy dupa ce îl suspectează de înșelăciune. La prima lor noapte la hotel, Charley a încercat o femeie musca o altă femeie în reședința de peste drum. Acea femeie din Noapte de Groază 2 este descoperit mai târziu în acea noapte să fie Gerri Dandridge, profesorul de colegiu, care va fi învățându-i despre istoria și cultura românească.

În timp ce pe un tur de castele din apropiere, Charley și Ed se rupă de grup și Charley vede Gerri seducatoare unul dintre ceilalți elevi. Mai târziu în acea elev lipsește. În acea noapte, Ed furișează departe în timp ce Charley încercat Gerri încărcarea unui corp în mașina ei. După ce a alunga, Charley intră casa ei și găsește o cameră de sacrificiu ritual. Gerri revine cu o femeie tânără care ea se scurge de sânge; Gerri scaldă în sânge, restaurarea aspectul ei tineresc. Odată ce acest ritual este completă, ea a încercat Charley ascunde într-un sicriu. El reușește să scape in filmul Noapte de Groază 2.

El încearcă să raporteze acest lucru la politie, dar ele sunt convins ca comite o glumă. El încearcă să-i spuneți lui Amy, dar ea nu-l crede, fie. În dimineața următoare el spune Ed, și Ed identifică Gerri ca Elisabeth Bathory, unul dintre cele mai puternice vampiri din Noapte de Groază 2. Ei decid pentru a găsi Peter Vincent, gazda paranormale investigații spectacol Fright Night. Găsirea-l la un club de striptease, el este de acord pentru a rezolva problema lor pentru o taxă. Ei lasă și să îndeplinească Amy la o stație de tren. Pensiunea un tren, le Gerri de așteptare pentru ei. Peter fuge, lăsând pe ceilalți să se confrunte cu Bathory. Ed se sacrifică pentru ca Charley și Amy poate scăpa în catacombe. Gerri se transformă într-un vampir Ed, apoi urmărește Charley și Amy, dar cariera ei de evacuare la suprafață in filmul Noapte de Groază 2. Gerri găsește și le atacă din nou, în timp ce încearcă să intre un taxi, iar Amy este luată.

Este dezvăluit faptul că trebuie să se scalde în Gerri sângele unui “nou virgină lună” a rezista lumina soarelui. Pentru a completa ritualul care a interpretat cu prostituata, nici martori trebuie să fie ucis; Prin urmare, trebuie să forțeze Gerri Amy a ucide Charley. Peter revine la strip-club și este atacat de Ed. Ed, un fan al show-lui Vincent, este deziluzionat de neîncredere lui Petru în vampiri și pretinde frauduloasă a fi un vanator de vampiri. Peter folosește un tatuaj crucifix pe trunchi sa de a conduce Ed departe.

Peter arme Charley cu mize de lemn, apă sfințită și usturoi, și îl trimite să-l omoare înainte de Gerri soarele răsare și de salvare Amy. La intrarea în castel, Ed ataca Charley in Noapte de Groază 2. Charley îl obligă să ingera apa sfintita, făcându-l să explodeze.

Charley este apucat de Gerri in Noapte de Groază 2 și forțat într-o groapă masiv scăldat în cazul în care Amy îl așteaptă. Ea musca Charley, transformându-l într-un vampir. Înainte de a-l omoare și completa ritualul Gerri lui, pari Charley însuși incapacitate Amy. El nu miza inima lui, cu toate acestea, și vindecă rana lui. Peter sosește și mizele Gerri, dar dor de inima ei și ea îl urmărește prin castel. Charley emite un țipăt de mare putere, care sparge toate geamurile, permițând lumina soarelui să pătrundă și să ucidă Gerri.