No Ordinary Family (2010) Serial Online Subtitrat

Regia: Greg Berlanti, Jon Harmon Feldman
Actori: Michael Chiklis, Kay Panabaker, Julie Benz, Jimmy Bennett, Autumn Reeser
An: 2010
Genuri: Seriale Online, Actiune, Comedie, Drama
IMDB: 6.9
Durata episod: 60 minute

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

No Ordinary Family (2010) SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

s01e11:

S01E12:

s01e13:

S01E14:

S01E15:

S01E16:

S01E17:

S01E18:

S01E19:

S01E20:

Trailer No Ordinary Family (2010)

Sinopsis serial No Ordinary Family (2010)

La prima vedere, familia Powell este una obișnuită. Viața lor se desfășoară într-un mod normal și monoton. Stephanie este o dependentă de muncă, încercând din răsputeri să fie în același timp și mamă și soție. Jim este un artist care și-a pus pasiunea în slujba binelui, făcând portrete-robot într-o secție de poliție, iar copiii lor, Daphne și J.J. se chinuie să treacă cât mai bine prin viața grea de liceu.

Totul se schimbă atunci când familia decide să facă o excursie în Venezuela, cu scopul de a dinamiza lucrurile și ca părinții să se apropie mai mult de copii. Avionul care îi transportă pe aceștia se prăbușește într-un râu, luând contact în urma acestui accident cu o substanță misterioasă care le dă puteri supranaturale.

Review seriale online No Ordinary Family (2010)

Cei doi se încheie clipe de, deși e un cuvânt puternic, ca personajele principale sunt, în general, în condiții de siguranță și fericit, indică un alt fel de spectacol în cazul în care seria se întoarce. În primul rând, la sfârșitul episodului, G-Man apare la ușa “pentru a le Powell spune că guvernul știe despre și că Powell are nevoie de ajutorul lor. Am spus că aceasta este o poftă de mâncare necesară pentru un timp (deși eu ca Jim devine formulat polițist), din moment ce acestea sunt bazându-se pe vigilantism fără costume. Acesta a fost, de asemenea, oarecum înființat, cel puțin în ceea ce privește guvernul a descoperi, în timpul digresiune Powell oarecum ciudat săptămâna trecută de complot principal.

Cea de a doua Cliffhanger prezinta de fapt, până la începutul episodului, ca după utilizare inteligent ultima dată de deschidere din res media, nici o familie obișnuită revine la laziest versiunea tropul. Nici măcar nu spune “24 de ore mai devreme”, preferând în schimb vag “Ieri.” Scena este George se trezi pe un avion crashing plin de oameni au intrat in panica. Este vizual, spre deosebire de orice altceva în serie; e întuneric și înghesuit și aproape chiar pietricele. Sfârșim prin a descoperi că acesta este un avion plin cu criminali experimentale, fiind instituit pentru un impuls permanent pentru puterile lor, George printre ei. Finalul episodului îl arată descoperind ce noile sale puteri sunt în epava avionului, care servește ca Cliffhanger mare.