No Escape (2015) film online subtitrat

Regia: John Erick Dowdle
Scenariu: John Erick Dowdle, Drew Dowdle
Actori: Sterling Jerins, Pierce Brosnan, Owen Wilson, Lake Bell
Anul: 2015
Gen: Actiune, Thriller
IMDB: 6.9

loading...

Într-o țară din Asia de Sud-Est anonim, un grup de rebeli înarmați etapă o lovitură de stat și asasina prim-ministru, după o întâlnire cu un diplomat străin.

17 ore mai devreme, un inginer american pe nume Jack Dwyer (Owen Wilson) este zboară către Asia de Sud-Est cu soția sa Annie (Lake Bell) și cele două fiice Lucy (Sterling Jerins) și Beeze (Claire Geare) pentru a începe o nouă carieră, cu o inginerie american firmă. La aterizare, se execută într-un expatriat britanic pe nume Hammond (Pierce Brosnan), care le oferă o plimbare cu el și prietenul său Kenny (Sahajak Boonthanakit) la hotel. Cand ajung la hotel, No Escape, Jack observă că liniile telefonice și televiziune nu sunt de lucru. Când a merge la recepția, el este informat că telefoanele, televizorul și internetul sunt stabilite în tot orașul. Apoi se oprește de la bar și are un pahar cu Hammond, care spune Jack că el se va bucura acolo.

În dimineața următoare, Jack lasă la hotel pentru a găsi un ziar. Ca el părăsește magazin ziar, el se află în mijlocul unui impas între demonstranți multe armate și poliția orașului în echipament de revolta. Cele două forțe conflict violent, cu demonstranții rebele câștigă mâna de sus și de rutare de poliție. Jack este forțat să fugă în mijlocul haosului și face drumul înapoi la hotel, văzând mai multe civili morți și ofițeri de poliție de-a lungul drum No Escape. Când a ajunge înapoi la hotel, el martori un turist american a fost executat de rebeli în fața hotelului. Când el este reperat, el urcă și dezactivează o evadare de incendiu în No Escape. La atingerea hol, el vede că rebelii au rupt deja prin intrarea principală în hotel și se omoară personalul hotelului si invitatii. El face înapoi în cameră, dar află că Lucy este de înot în piscină la parter. Jack abia reuseste sa obtina la piscina și de salvare Lucy ca rebeli invadeaza zonele înconjurătoare. Între timp, alte rebelii sunt de gând să fiecare cameră uciderea tuturor străinilor, și Annie abia reuseste sa-i țină departe de camera lor. Jack se întoarce pentru a le obține, el întâlnește un rebel în casa scării, dar este salvat de Hammond, care spune Jack pentru a ajunge familia sa pe acoperiș. Pe acoperiș, văd că cea mai mare parte străini de la acest hotel au adunat acolo și blocat ușa. Ei reușesc să facă faptul că rebelii, care scandează “sânge pentru apă”, au confiscat deja cea mai mare parte a țării și sunt de vânătoare în jos americanii care lucrează pentru corporații care controlează alimentarea cu apă curată a țării.

Curând No Escape, Un elicopter ajunge în apropierea acoperișului hotelului. Jack își dă seama în curând că a fost rechiziționat de rebeli, care încep împușcarea toată lumea de pe acoperiș. Elicopterul în cele din urmă se încurcat în niște fire electrice si accidente pe acoperiș. Rebelii au supravietuit sunt unite cu mai care au rupt prin ușa blocat pe acoperiș și să înceapă de fotografiere străinii au supraviețuit. Jack și familia sa reusesc sa-l face la cladirea vecina, dar este lovit de un tanc operat-rebel. În haosul care a urmat, Jack reușește să le ascundă de rebeli care roi clădirii și ucide pe toți înăuntru. După ceva timp, ei fura niște haine și o motocicletă, și să facă drumul lor spre ambasada americană. Pe drum, ei plimbare printr-un grup de manifestanți rebele, dar reușesc să plimbare prin fără a fi observat. La sosirea la ambasada, ei află că blocat în ambele direcții. Jack reușește să urce pe blocada și găsește ambasada pustiu, cu tot personalul american deja moarte. Jack abia reuseste sa scape de rebeli care ies de la ambasada, deoarece explodează. Familia apoi se duce la un altar budist din apropiere, și este luată de către îngrijitor vechi altar lui. Ei se ascund până mai rebelilor vin în căutarea pentru ei. Pe măsură ce intră în compus și începi să cauți, No Escape, Jack observă unul dintre rebelii lasă arma nesupravegheat. El încearcă să ia arma pe furiș, dar atunci când se pare evident că el va fi găsit, Annie se dezvăluie de a cumpăra timp Jack. Jack apoi reușește să dau de arma, dar constată că este gol. El este apoi bătut, imobilizat și forțat pentru a viziona ca rebelii încep să violeze Annie. Ele sunt salvate de sosirea Hammond și Kenny, care trimite toate rebelii.

Cei doi apoi să ia familia la un bordel din apropiere, care este relativ sigur pentru Jack și familia lui. Ca ei mananca un caine la grătar pentru cină Hammond explică Jack ca oameni ca el sunt responsabile pentru sosirea a corporațiilor americane care preia controlul resurselor de bază ale țării, cum ar fi aprovizionarea cu apă, care Cardiff funcționează, ceea ce a dus Jack să fie transferate în Asia. Hammond citează acest lucru ca un motiv suficient pentru a ajuta la americani, cum ar fi Jack și familia sa scape tara. Planul este să-l facă pentru a râului din apropiere, recruta o barcă, și naviga în aval de granița Vietnam.

Câteva ore mai târziu, No Escape, grupul intră sub foc de rebelii într-un turn din apropiere armă. Ei reusesc sa scape, dar Kenny este ucis și Hammond este grav rănit. El reuseste sa asigure familiei face în condiții de siguranță a râului prin sacrificarea el însuși pentru a scoate un camion rebel urma ei. Aproape de malul, Annie și copiii ascund ca Jack găsește un pescar și meserii de ceas și pantofii pentru o barca. În acel moment, rebelii veni peste pescarul și Jack, care-i luptă pe scurt înainte de a fi copleșit și împușcat în braț. Văzând acest lucru, Lucy se execută spre Jack, si este prins de liderul grupului rebel, care forțează o armă în mâna lui Lucy și încearcă să facă ei trage Jack. Cu toate acestea, Annie intervine și bate liderul rebel cu o tijă, care permite Jack să profite de arma și trage rebelii. Familia apoi intră în barcă și începe navighează în aval. Unele timp mai târziu, ele sunt reperat de forțele rebele din apropiere, precum și de Frontieră Forța de Apărare Vietnam. Dupa ce a pledat pentru vietnamez să le cruțe, barca trece în apele vietnameze și trupele forța rebelii să stea jos. Familia apoi cuprinde fiecare parte, având în cele din urmă a ajuns la sfârșitul calvar lor.