Ninja Shadow of a Tear (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Crima, Thriller
Producator(i): David N. White, Michael Hurst
IMDB: 6.2
Regia: Isaac Florentine
Actori: Kane Kosugi, Mika Hijii, Scott Adkins

loading...

Artist martiale american Casey Bowman (Adkins) a stabilit in Ninja Shadow of a Tear, la ninja dojo Koga și sa căsătorit cu Namiko Takeda (Hijii), care este însărcinată cu primul lor copil. Într-o zi, în timp ce la cumpărături pentru un pandantiv în oraș, el întâlnește și fends off împotriva a două tâlhari-inarmati cu cuțit. Mai târziu în acea noapte, Casey se duce la cumparaturi, dar când își amintește că tâlhari luat portofelul lui, el se grăbește acasă doar pentru a găsi Namiko ucis, cu marcaje de o armă sârmă ghimpată în jurul gâtului ei. În ziua de înmormântare, dojo-ul este vizitat de un fost student pe nume Nakabara (Kosugi), care vă oferă Casey antrena la dojo sa în Thailanda pentru a usura durerea, dar Casey refuză oferta. Amintindu-și de stilul de luptă al tâlhari el întâlnite, Casey conduce la dojo-ul Azuma pentru a afla unde înainte capturarea și uciderea lor într-o alee intunecata in filmul Ninja Shadow of a Tear.

Câteva zile mai târziu in Ninja Shadow of a Tear, Casey ia sfaturi Nakabara și călătorește la Bangkok. În timp ce sparring cu Lucas (El Berni), unul dintre elevii lui Nakabara, Casey își pierde brusc cumpătul și-l atacă cu un bokken. Nakabara îi amintește de a controla emotiile sale de a avea el supuse practica de mers pe jos de foc, dar Casey se oprește la jumătatea drumului prin mers pe jos din cauza amintiri de Namiko persistă în mintea lui. El merge pe o chef de baut la un bar din apropiere și devine într-o luptă cu mai multe patronii beat. În dimineața următoare, Lucas este ucis de aceeași armă sârmă ghimpată utilizată pe Namiko. Nakabara dezvăluie Casey că tatăl său și Sensei Takeda (tatăl lui Namiko), împreună cu un bărbat de la Nagoya pe nume Isamu, au fost trei elevi de top din dojo Koga. Când sensei lor a murit, Isamu contestat Takeda pentru controlul dojo asa ca in filmul Ninja Shadow of a Tear; Takeda ucis Isamu în lupta și a continuat ca Soke. Fratele mai mic al lui Isamu Goro asistat la lupta și a jurat să răzbune moartea sa, chiar dacă a luat trei generații. Ani mai târziu, Goro a devenit șef al uneia dintre cele mai mari cartelurile de droguri din Myanmar (Birmania). Nakabara îndeamnă Casey să se întoarcă în Statele Unite ale Americii, ca fiind Takeda-ginerele are-l face unul dintre obiectivele Goro. În schimb, Casey îi cere să-l ajute să găsească Goro. Nakabara îi dă o hartă veche din Birmania din zi tatălui său în al doilea război mondial, cu marcaje care să indice locațiile de Ninja Shadow of a Tear.

Casey se îndreaptă spre Myanmar in Ninja Shadow of a Tear, unde se imprieteneste cu un șofer de taxi indian pe nume Mike (Bhatt). Mai târziu în acea noapte, el intră într-un bar și luptă un grup de traficanți de droguri. El se întoarce în camera lui de hotel pentru a se odihni, doar pentru a găsi el însuși arestat de Pace și Dezvoltare Consiliul de Stat, care îl acuză de a fi un spion american și-l tortureze. El scapă din celula lui și extrage informații despre locul unde se Goro din SPDC General Sung (Pansringarm) înainte de Mike lui conduce la junglă. Nu, Casey găsește un cimitir de soldați și arme însuși japoneze cu o cutie plină de arme ninja îngropate sub un gravemarker de lemn cu simbolul clanului Nakabara. El se furișează în ascunzătoarea lui Goro, stabilind complexul foc înainte cu care se confruntă dreaptă omului Goro lui Myat (Tim Man) in filme online Ninja Shadow of a Tear. Lupta se încheie cu Casey înjunghiat Myat în inimă și rupe gâtul. Apoi pătrate off împotriva Goro înaintea lui aspră în midsection. În mijlocul luptei, Goro înfășoară manriki lui sârmă ghimpată în jurul gâtului lui Casey, dar Casey foloseste puterea lui de a se desprindă și să arunce Goro la pământ înainte de decapitarea lui.

Casey se întoarce la dojo-ul lui Nakabara in Ninja Shadow of a Tear, doar pentru a descoperi că Nakabara a fost cel care a ucis Namiko și Lucas. Nakabara este dovedit a fi un lord al drogurilor el însuși, și el a folosit Casey a șterge înțelegeri Goro a monopoliza comerțul sud-estul Asiei de droguri. El dă Casey posibilitatea de a se alătura, fie el sau mor. Atât bărbații, cât se angajeze într-o luptă intensă, până Casey suteaza Nakabara printr-un perete subțire, dezvăluind o cameră plină de artefacte antice. Ei continua lupta în camera cu arme, cu Casey aspră Nakabara în midsection și Nakabara tragerea in teapa umărul stâng a lui Casey cu Wakizashi lui. Nakabara lunges spre Casey, dar Casey apucă un manriki și înfășoară în jurul gâtului Nakabara pentru a ucide. Mai târziu, Casey dezvăluie adevăratele motive Nakabara lui la Toji, unul dintre elevii lui dojo. Știind că astfel de acțiuni ar putea ruina reputația dojo, a Toji afirmă incidentul nu sa întâmplat niciodată și îndeamnă Casey rămas bun. Casey se întoarce în Japonia și picături pandantiv Namiko într-un iaz, aducând închidere la pierderea lui in Ninja Shadow of a Tear.