Ninja Apocalypse (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Fantezie, Groaza
Producator(i): Ashley Scott Meyers
Regia: Lloyd Lee Barnett
IMDB: 3.1
Actori: Christian Oliver, Les Brandt, Cary-Hiroyuki Tagawa

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Am fost entuziasmat de Ninja Apocalypse pentru un timp acum; a fost doar genul de film îmi place și genul de film de ne-am folosit pentru a obține din nou în anii ’80. Filmul Ninja Apocalypse vine chiar complet cu coperta minunat ca răzbunare Ninja.
Este de fapt, se dovedește că filmul Ninja Apocalypse a fost destul de diferit de ceea ce ma asteptam si a fost o încrucișare între Warriors și extragere de anul trecut. În afară de aceste similitudini reușește să fie destul de pline de imaginatie, cu efecte vizuale neobișnuite și scene de lupta impresionante.

Din păcate, Cary-Hiroyuki Tagawa are un rol mai mic decât mi-ar fi placut, dar el are una dintre cele mai importante de acțiune ale filmului Ninja Apocalypse; a “ucide triplu” este ceva ce nu am mai văzut până acum și în ciuda bugetului modest al filmului sunt cele vizuale destul de impresionant. Sigur, există unele CG în locuri, dar este deschis mai bine decât l-am văzut într-o mulțime de filme de succes, iar scenele de lupta sunt frumos impuscat prea.

loading...

Povestea în sine este absurda cu toata lumea are aceste puteri de nebuni, dar este genul de film care nu necesită o explicație; este un film Ninja Apocalypse post-apocaliptic, cu Ninjas și zombie, este menit să fie nebun și reușește.
Ceea ce ma surprins a fost serios tonul filmului; nu este jucat pentru râde, dar este de fapt destul de piatră cu care se confruntă. de fapt, mi-a placut ca nu au nici o face cu ochiul la camera face referire la alte filme, și a ajuns să fie destul de bine cu ritm scene de acțiune prea inventiv.

Există o mulțime de violență prea, cu membrele fiind tăiate și zombie fiind distruse în a doua jumătate. Nu există nici măcar o explicație cu privire la motivul pentru care există zombi … există doar sunt.
Au existat câteva răsturnări de situație complot pe care nu am văzut venind pe care tocmai adăugat la distracție și eu pot vedea cu siguranta o continuare se întâmplă.

Acting este mai bun decât te-ai aștepta, poate și exprimate, în general, face o treabă bună păstrarea fețele lor drepte.