Nina (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Cynthia Mort
Actori: Zoe Saldana, David Oyelowo, Kevin Mambo
An: 2016
Gen: Biografie, Drama, Muzicale
IMDB: 5.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Trailer Nina


Review Nina

În anul 1988, Nina Simone (Zoe Saldana) este într-o situație financiară precară, instabilă din punct de vedere mental și o consumatoare înrăită de alcool. Zilele de glorie pe care le-a trăit în anii ’60 sunt de domeniul trecutului și par doar niște amintiri îndepărtate. După ce a amenințat cu arma un avocat, ea ajunge să fie internată forțat într-un spital de psihiatrie din Los Angeles vreme de 24 de ore. Aflată în acel spital, ea îl angajează pe ordonatul Clifton Henderson (David Oyelowo) să-i fie asistent.

El o însoțește pe ea până la Bouc-Bel-Air din sudul Franței, acolo unde locuiește ea. Ea continuă să abuzeze de băuturile alcoolice și refuză să urmeze tratamentul medical ce i-a fost prescris. De asemenea, ea se dovedește a fi foarte dificilă și mereu pusă pe harță, abuzându-l verbal pe Clifton de fiecare dată când are ocazia și atacând un client dintr-un club de noapte după un spectacol susținut acolo. Ulterior, ea îl pune pe Cliford să îi găsească bărbați la întâmplare cu care să aibă aventuri de-o noapte.

Ca urmare a acestui comportament, Clifton se întoarce acasă în America. Nina este înștiințată de doctorul ei că biopsia pe care i-a făcut-o a relevat lucruri grave și că trebuie neapărat să urmeze tratamentul medicamentos. Nina se duce neanunțată la casa familiei lui Cliford din Chicago, spre amuzamentul membrilor familiei acestuia și jena lui. Ea îi spune că motivul pentru care a venit este acela de-al angaja ca manager. Ezitant la început, Cliford acceptă să lucreze încă o dată cu instabila interpretă și încearcă s-o readucă la gloria din trecut.