Nimic de Pierdut – Death Wish (2018) Online Subtitrat


Regia: Eli Roth
Actori: Bruce Willis, Vincent D’Onofrio, Elisabeth Shue
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: n/a


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Nimic de Pierdut – Death Wish

loading...

Doctorul Paul Kersey (Bruce Willis) e un chirurg experimentat, ce și-a făcut o carieră din salvarea oamenilor aflați în pragul morții. Dar după ce soția lui e ucisă, iar fiica lui intră în comă în urma unui atac plin de brutalitate, Kersey se hotărăște să-și folosească abilitățile lui unice pentru a deveni un răzbunător ce nu cunoaște îndurarea.

Filme online 2018 Nimic de Pierdut – Death Wish este inspirat din seria cu acelaşi nume (adaptare a romanului imaginat de Brian Garfield) ce l-a avut ca protagonist pe Charles Branson, arhitect şi fost militar, transformat într-un justiţiar al New York-ului după ce familia îi este omorâtă de un grup de infractori violenţi. Bruce Willis deține rolul central. Personajul lui își va folosi abilitățile lui unice pentru a deveni un răzbunător ce nu cunoaște îndurarea.

Am auzit că The Death Wish sa mutat înainte ca Weinstein Co.-Dimension să-și alcătuiască filmul de groază Polaroid în filmul de Ziua Recunostintei, care de asemenea contează în prezent următoarele versiuni largi: Coco Disney / Pixar, Chappaquiddick Entertainment Studios și jocul lui Molly’s STX Entertainment.

Regizat de Eli Roth, filme online 2018 Nimic de Pierdut – Death Wish îl joacă pe Bruce Willis în rolul clasic vigilante al lui Paul Kersey. Un tată care, atunci când soția lui este ucisă și fiica sa atacat sexual, devine o mașină de ucidere. Producătorul Roger Birnbaum a dezvoltat și a produs Death Wish sub bannerul lui Cave 76 pentru MGM. Vincent D’Onofrio, Elisabeth Shue, Dean Norris și Mike Epps joacă de asemenea.

La noua sa intalnire, Death Wish va concura cu thriller-ul Jennifer Lawrence de la Century Fox. Red Sparrow, cu actiunea / drama Alpha a lui Albert Hughes si cu comedia Night Game / Warner Bros.

loading...