Nimic de Pierdut – Death Wish (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Eli Roth
Actori: Bruce Willis, Vincent D’Onofrio, Elisabeth Shue
An: 2017
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: n/a


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Nimic de Pierdut – Death Wish

Death Wish este inspirat din seria cu acelaşi nume (adaptare a romanului imaginat de Brian Garfield). Ce l-a avut ca protagonist pe Charles Branson. Arhitect şi fost militar, transformat într-un justiţiar al New York-ului. După ce familia îi este distrusă de un grup de infractori violenţi.

loading...

O nouă posibilă franciză intră în orarul de lucru al lui Bruce Willis. Care a semnat recent pentru rolul central dintr-un remake al peliculei din 1974, Death Wish, scrie Deadline.

Filmul este inspirat din seria cu acelaşi nume (adaptare a romanului imaginat de Brian Garfield) ce l-a avut ca protagonist pe Charles Branson. Arhitect şi fost militar, transformat într-un justiţiar al New York-ului după ce familia îi este distrusă de un grup de infractori violenţi.

Noul Death Wish, în regia lui Aharon Keshales şi Navot Papushado (Big Bad Wolves), ar putea da startul unei noi francize pentru Willis. Seria originală cuprinde cinci filme, lansate între 1974 şi 2007.

Starul şi-a anunţat participarea şi în noul film Die Hard, despre care se spune însă că va fi un fel de prequel al seriei.