Night Owls (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Drama, Comedie
Scenariu: Seth Goldsmith, Charles Hood
IMDB Rating: 5,8
Regizor(i): Charles Hood
Actori: Adam Pally, Rosa Salazar, Rob Huebel

loading...

Aceasta este o mulțime de artificiu și coincidență. Cu toate acestea, director Charles Hood (care a co-scris scenariul cu Seth Goldsmith) are un astfel de cadou pentru captarea ritmurile de conversație, precum și elemente de prost gust (din care “bufnite de noapte” are multe), care nu contează. Filmul are mai multe in comun cu 1930 screwball (filme umplute cu coincidențe evidente) decât mai greoaie filme, de multe ori lipsit de umor, care trec de “rom-com” de astăzi.

Când Kevin se trezește după sex in Night Owls și nu o pot găsi, el se plimba prin casa, strigând, provizoriu, “Lady? Hei, Lady!” Pare politicos și manierat, chiar dacă descoperă că nu știe numele. După el descoperă o tentativă de sinucidere, el face voma ei, aproape vărsături față în procesul de, și apoi trage-o în duș. Atunci când ea începe să treacă pe perete gresie, el intra in panica, și începe scooping apă din provenind din fluxul de dus, aruncarea-o pe ea, un gest atât disperată și slab. Acesta a fost momentul în care filmul “primit” pe mine. Este un pic de afaceri fizică bine jucat, care iese din criza de moment, și funcționează pentru că arată cu adevărat în dificultate in filmul Night Owls.

Comedie de prost gust este, practic, o artă pierdută. E trist, pentru că nu există astfel de plăcere anarhic în vizionarea, să zicem, Cary Grant și Katharine Hepburn arunca în râu adânc în “Night Owls”, Hepburn gâfâind ca înoată la mal, “a schimbat Albia lui!” Sau Hepburn capturarea Grant în fluture net ei. Sau Grant stabilirea șosetele ude pe foc. Dragostea este haos, bărbați și femei sunt separate de un abis, și pentru a ajunge la unul pe altul care trebuie să sari. Dar apoi, ei află schimbat albia lui și sunt în peste capetele lor. Screwballs dispun de bărbați capricios, nerdy căror demnitate este furat de mers cu spiritualul Dames de Mayhem, dar într-un fel de tocilari începe să-l place. “Bufnițe noapte” are această sensibilitate de funcționare sub ea, script-ul înțelege, și Hood știe cum să-l filmeze. Actori Adam Pally și Rosa Salazar care transporta întregul film Night Owls, nu sunt doar joc pentru acest tip de material, se simt născut să-l. Dinamic lor scântei peste tot. Ei nu au doar chimie romantica, ei au atât de mult mai rar tip: chimia de conversație.

Kevin este aproape rănit că idolul său este, evident, un ipocrit care nu practică ceea ce predică. Acest sens intensifică pe parcursul filmului, și Madeline este la prima exasperată și apoi înfuriat de acesta. Ca și Cary Grant în “Night Owls”, Kevin este un tocilar dependent de munca care are un timp de greu de control acest doamnă ditzy, inteligent, până când în sfârșit, problema de control dispare. 12 ore este de mult timp.

“Night Owls” are multe momente amuzante, largi și subtile. Există un gag fizic cu o banda de alergat, care este în valoare de prețul de admitere. Dialogul este vioi și se simte spontan. El încearcă să o oprească de la a pleca, și ea îl avertizează în mod repetat să se retragă înainte de pulverizare buzdugan în ochii lui. Apoi se simte rău, ajutandu-l spălați ochii ca el geme, “am de gând să trebuie să poarte două eyepatches de a lucra.” Ea, pliante un prosop umed, fixează, “Nimeni nu poartă două eyepatches.” Și știi, are un punct. Ca cineva care iubește screwball-de dialog-rat-tat o, și virtuozitatea cerute de artiștii interpreți sau executanți-e minunat să vezi atât de viu și bine. Screwball necesită sincronizare ca de echilibru ca un metronom, un regizor talentat care filme într-un mod care să nu lasa risipi ritm, să nu mai vorbim (cel mai important) actori extrem de talentați. “Night Owls” are totul. (Lauda trebuie să se acorde, de asemenea, pentru a de imagine Adrian Correia și editor Grant Surmi, care continua cu certitudine și control. Comedy este greu și această echipă face sa arate ușor.)

Unele dintre tranziții sunt greoaie din Night Owls, cu Kevin de fabricație o modalitate de a păstra o conversatie. Acele momente s-ar putea să funcționeze mai bine pe scenă, teatru fiind mai iertator de artificiu. (“Noapte Owls” ar face o producție de teatru mare.) Dar acestea sunt simple sughiț, script-ul ricoșează dintre argumente încălzite și exploziile de umor. Kevin și Madeline luptă notiuni preconcepute despre una de alta și totul este complicat de faptul că le-am deja culcat împreună, cum ar fi, în urmă cu o oră in Night Owls.

Joacă unul-act dispun de multe ori evidente set-up-uri: două personalități diferite salbatic sunt obligați să împartă spațiul pentru orice motiv (nu contează), și la început se urăsc unii pe alții, și până la sfârșitul anului nu. Profesorii care acționează folosi evidente set-up-uri în clasele lor: “Night Owls”. Set-up-uri au fost de multe ori Shakespeare evidente (cu terenuri ridicate din surse existente): a pus o grămadă de teren de-folk într-o pădure magică pentru orice motiv (nu contează), limitele se dizolvă, comedie rezultă, iubirea devine posibil. Suspiciunea față de “evident” pare un fenomen relativ recent. Oamenii se plâng coincidente convenabile, parcele evidente, etc. Uneori, aceste critici sunt valide. Dar, uneori, tot ce trebuie este un foarte puternic set-up, indiferent de cât de evident, și apoi lăsați leagăn de acțiune în mișcare. Du-te cu ea. Ia saltul. Albia se fi schimbat, dar este atât de distractiv flailing pe drumul spre cealaltă parte.