Nicio vorbă – Don’t Say A Word (2001) Film Online Subtitrat


Regia: Gary Fleder
Actori: Michael Douglas, Oliver Platt, Lance Reddick, Skye McCole Bartusiak, Jennifer Esposito, Sean Bean
Anul: 2001
Gen: Drama, Mister, Thriller
Durata: 113 minute
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Nicio vorbă – Don’t Say A Word

Psihiatrul new-york-ez Nathan Conrad este celebru în meseria sa, are o sotie frumoasã si o fiicã încântãtoare. Într-o zi, un coleg îl roagã sã consulte o tânãrã, pe nume Elisabeth Burrows. Aceasta îi relateazã o istorie complicatã si misterioasã despre niste acte de violentã pe care le suferise cândva. Desi fusese pânã atunci la mai multi specialisti, lui Elisabeth nu i se stabilise un diagnostic corect si nici un tratament adecvat. Ca urmare, se afla internatã într-un spital de boli mentale, iar dr. Nathan Conrad reprezenta unica ei sansã de salvare.

Un excelent profesionist, Nathan preia cazul, incitat si de cuvintele misterioase pe care Elisabeth i le adresase la prima întâlnire: „Si tu vrei sã stii, ca si ceilalti, nu-i asa ? Nu vã voi spune niciodatã. Nimãnui.”

Dar Nathan nu bãnuieste cã Elisabeth si cuvintele ei misteroase îl vor pune în pericol, pe el si familia lui. Fiica sa este rãpitã si, pentru a o salva, Nathan trebuie sã descifreze enigmele îngropate în mintea tulburatã a lui Elisabeth. Cu rãpitorii fiicei sale pe urme, Nathan se trezeste trãind un cosmar care întrece orice închipuire. În plus, pentru a-si salva fiica, el este condamnat la tãcere absolutã.


Trailer Nicio vorbă – Don’t Say A Word