New Nightmare (1994) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Scenariul ucigas
Regia: Wes Craven
Actori: Rob LaBelle, John Saxon, Bodhi Elfman, Heather Langenkamp, Robert Englund, Matt Winston
Anul: 1994
Gen: Fantezie, Groaza, Mister
Durata: 112 minute
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis New Nightmare

Construit pe principiul film in film, aceasta ultima pelicula a seriei horror cu Freddy, personajul cu gheare de otel, da spectatorului impresia si mai terifianta de real, caci personajele sunt chiar actorii din filmele “Elm Street”, care, dupa ani de zile, se trezesc atrasi intr-un cosmar identic cu cel creat de ei pe celuloid. Heather este o actrita cu o casnicie fericita si are un baietel pe nume Dylan. Dar ea incepe sa fie ingrijorata de maniacul care suna mereu la usa sa si incepe sa creada ca e vorba despre Freddy, monstrul din filmul precedent.

Intre timp, Wes Craven, scenaristul seriei Cosmar pe Elm Street, are cateva vise oribile si este fortat sa scrie un scenariu pentru un nou film cu Freddy. Heather e terifiata de o serie de crime, de moartea sotului, dar mai ales de crizele de schizofrenie ale fiului sau si isi da seama ca singurul mod in care isi poate salva copilul este sa interpreteze pentru ultima oara rolul lui Nancy si sa-l invinga pe Freddy pentru totdeauna.

Aici Wes Craven s-a întrecut pe sine însuşi. Felul cum a gândit conceperea unui film cu actorii seriei. Care între timp se transformă într-o nouă serie (respectiv a şaptea) a aceluiaşi ”Nightmare on Elm Street” (un fel de film în film) este absolut genial. Iar acţiunea te ţine cu răsuflarea tăiată. Desigur că trebuie să şi apreciezi un asemenea gen de scenariu. Dar efectiv script-ul mi se pare cel mai bun realizat de la primul. Cel care deschide seria. Şi interpretarea este la înălţime, astfel încât îi dau o binemeritată notă opt.


Trailer New Nightmare