Never Back Down – Nu da înapoi (2008) film online subtitrat

Gen: Actiune, Drama, Sport
Producator(i): Chris Hauty
IMDB: 6,6
Regia: Jeff Wadlow
Actori: Sean Faris, Djimon Hounsou, Cam Gigandet, Chris Lindsay, Amber Heard, Evan Peters, Affion Crockett

loading...

Jake Tyler (Sean Faris) sa mutat recent de la Iowa la Orlando, Florida, cu mama sa, Margret (Leslie Hope), și fratele mai mic, Charlie (Wyatt Smith), pentru a sprijini lovitura lui Charlie la o cariera de tenis profesionist in Never Back Down. Jake a fost un atlet stea pe echipa de fotbal de la domiciliu, dar în acest oraș nou, el este un outsider cu o reputatie pentru a fi un scandalagiu temperat rapid după un film pe internet cu el începe o luptă la unul dintre jocurile sale de fotbal, după un jucător frustrat de la echipa adversă batjocorit Jake despre tatăl său, care a murit într-un accident de conducere în stare de ebrietate circula in jurul noii sale școală.

Face o încercare de a se potrivi în, la invitația unui coleg de clasa cochet, Baja Miller (Amber Heard), Jake se duce la o petrecere unde este involuntar tras intr-o lupta cu luptele campioana MMA la școală, Ryan McCarthy (Cam Gigandet) . Inițial, Jake nu dorește să lupte până la Ryan îl ironizeaza despre tatăl său, care a murit în timp ce conduceți sub influența alcoolului cu Jake în mașină. Jake este brutal învins în lupta, Never Back Down, provocând Jake să se simtă deprimat. Dar un coleg de clasa, Max Cooperman (Evan Peters), care devine mai târziu, unul dintre cei mai buni prieteni, se prezintă la Jake și îi spune despre acest sport cunoscut sub numele de arte martiale mixte. El vede o stea în Jake și solicită ca el se întâlnească cu Jean Roqua (Djimon Hounsou). Este imediat evident pentru Jake că MMA nu este lupte de stradă, ci mai degrabă o formă de artă vrea să stăpânească. Roqua este de acord să ia Jake ca un elev, dar cu condiția ca Jake se abține de la lupta afara de gimnastică la care Jake este de acord să, în ciuda știind că dorește să se confrunte cu Ryan oricum. Baja încearcă să-mi cer scuze pentru Jake, dar el nu simpatiza cu ei și refuză să-i ierte in Never Back Down. Baja confrunta apoi Ryan despre lupta cu Jake și continuă să pună capăt relației lor, atunci când Ryan nu prezintă nici o remușcare pentru bătaia îl sau pornirile sale sadice dat. Ryan începe să creeze o scenă în fața întregii școli, dar Jake încearcă să intervină pentru a-și apăra Baja. După Ryan îl insultă din nou și pleacă, Jake participa formare cu Roqua. Încă supărat despre incident, el nu a reușit să se calmeze și să instruiască în mod eficient. Roqua solicită Jake să plece, astfel că el ar putea “răcori”.

După ce el și Max părăsi sala de sport, Jake ajunge într-o încăierare cu un grup de baieti intr-un Hummer care dispune Jake ușor de timp max filme Never Back Down. Acest videoclip nou circula în jurul școlii ridicarea statutului social Jake, dar agitarea Ryan în acest proces. Ryan apoi continuă să conteste Jake pentru a concura în Beatdown, un turneu de luptă subterană de care Ryan este campionul en-titre. După ce a fost alungat din sala de sport de Roqua după lupta sa este descoperit, Jake imploră iertare spunand furia lui este înăbușită atunci când el este de formare cu Roqua. Roqua este de acord pentru a permite Jake antrena la sala de sport sau din nou, dar nu-l mai ia ușor pe el Never Back Down. Apoi, el se pregătește pentru a concura în Beatdown. Jake cere scuze pentru Baja pentru a nu asculta, atunci când ea a cerut scuze în primul două proceda pentru a începe o relație. În timp ce de formare cu Roqua, Jake întreabă de ce el trăiește în sala de gimnastică in Never Back Down. Jake descoperă că Roqua este de la Senegal și el este în exil, deoarece el crede că este motivul pentru care fratele său, Iosif, fiul favorit, a fost ucis și tatăl său îl renegat pentru.