Neliniste – Restless (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Edward Hall
Actori: Hayley Atwell, Michelle Dockery, Rufus Sewell, Tom Brooke, Bertie Carvel, Alexander Fehling
Anul: 2012
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare
Partea 1:

Partea 2:


Sinopsis Neliniste – Restless

O tânără află că mama ei a lucrat ca spion pentru Serviciile Secrete britanice în timpul celui de-al doilea Război Mondial. O tânără , Ruth Gilmartin află că mama ei, Sally Gilmartin a lucrat ca spion pentru serviciile secrete britanice în timpul celui de-al doilea război mondial şi este pe fugă de atunci. In prezent, Sally Gilmartin fosta Eva Delectorskaya este amenintata cu moartea si filmul rememoreaza amintirile acesteia…

Atunci când Ruth Gilmartin merge să viziteze mama ei Sally ea este surprins să găsească ei acționează oarecum paranoic; convinși că există oameni în pădure, care se uitau la ea și care intenționează să o ucidă. Pe Sally are o surpriză mai mare pentru fiica ei; ea nu este cu adevărat Sally Gilmartin; Numele ei este Eva Delectorskaya. Ea a fost un emigrant rus care trăiesc în Franța, când a fost recrutat pentru a serviciilor secrete britanice de către un om numit Lucas Romer.

Noi vedem mai tânăr Eva lucrează pentru el, ajutând știri false din plante, care sunt destinate pentru a ajuta la efortul de război. Cel mai important dintre misiunile ei o duce în Statele Unite ale Americii; aici, ei încearcă să balansa opinia, astfel că America neutră va adera la războiul împotriva Germaniei. Lucrurile nu merg conform planului și Eva devine convins că unul din grup trebuie să ia trădat! Pe măsură ce învață mai multe despre trecutul mamei ei Ruth o ajută să urmăriți în jos Lucas Romer, dar dacă mama ei are dreptate că ambele sunt în pericol mai mare decât oricând.


Trailer Neliniste – Restless