Need for Speed (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Crima, Drama
Producator(i): George Gatins
IMDB: 6.5
Regia: Scott Waugh
Actori: Imogen Poots, Dominic Cooper, Aaron Paul


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Inspirat din cel mai de succes joc video cu maşini, filmul Need for Speed. Începuturi 3D aduce în lumea reală adrenalina şi libertatea curselor virtuale, plusând pe pasiunea pentru întreceri. Si maşini cu sute de cai-putere. Aflat într-o permanentă goană pe şoselele americane. Protagonistul filmului trece de la răzbunare la izbăvire, ţinând publicul cu sufletul la gură de la început până la final.

Tobey Marshall (Aaron Paul), un mecanic dependent de maşini şi curse ilegale, face tot posibilul să ţină deschisă afacerea familiei. Astfel, se parteneriaza cu Dino Brewster (Dominic Cooper), un fost pilot NASCAR, pe cât de bogat pe atât de arogant. În urma unei curse care îl putea salva de la faliment. Tobey este trimis la închisoare după ce partenerul său îl trădează. Odată eliberat, el este hotărât să se răzbune. Iar singura modalitate de a reuşi este aceea de a-l învinge pe Dino într-o cursă underground cu miză imensă.

O acţiune cu cifră octanică mare, Need for Speed: Începuturi 3D impresionează prin maşini puternice, curse contra-cronometru, urmăriri, explozii şi adrenalină, din martie pe marile ecrane.

Filmu’ mi-a intrecut asteptarile in ceea ce priveste actiunea si momentele haioase bine intercalate. Cand nu e actiune, e comedie. Sau invers. Chiar daca mai sunt si clisee pe ici pe colo, masinile exotice fac ca acest aspect sa paleasca pur si simplu. 3D-ul nu prea a fost prezent. Se putea lasa si in format normal. Una peste alta, a meritat. Mi-a placut mult. M-au impresionat mult scenele de actiune si felul in care au fost filmate. Sa nu uitam si de faptu’ ca efectele nu au fost facute pe calculator. Foarte bine realizate.