Ne vedem în visele mele – I’ll See You in My Dreams (2015) film online subtitrat

Regia: Brett Haley
Scenariu: Marc Basch, Brett Haley
Actori: Blythe Danner, Martin Starr, Sam Elliott
Anul: 2015
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 7.0

loading...

Este întotdeauna o plăcere pentru a vedea Blythe Danner într-un film. Și e chiar mai mult de o plăcere pentru a vedea Blythe Danner într-un film bun. Nu, nu un film bun. Un film foarte bun. Care “Ne vedem în visele mele” este de fapt, iffy (dar explicabil) titlul în pofida.

Revendicările Actrita ea a fost întotdeauna mai mult la domiciliu pe scena decat in filme Ne vedem în visele mele, în ciuda faptului că creditele ei imagine TV și mișcare combinate total de peste 100. Totuși, această actriță teribil, atractiv nu a avut prea multe stele de lider-doamnă se transformă în Filmografia ei, și munca ei de ecran cele mai recente a implicat fiind un doua sau a treia banane impasibilă la place de Robert De Niro și Ben Stiller în comediile ce în ce mai grave spawned de 2,000 lui “Meet the Parents”.

Cele descriptives jur “Ne vedem în visele mele” ar putea citi ca avertismente de declanșare într-o Maven film dispeptic. “Sundance lovit”, “teatru independent”, “dragoste senior.” Recunosc m-am dus cu o ușoară cantitate de emoții. Dar a fost clar de la deschidere, în care personajul lui Danner, Carol trebuie să pună câinele ei iubit să doarmă, că în vârstă de 71 de ani Danner, a fost de gând să efectueze film, și care a fost … reconfortant.

Văduvelor lung Carol are o viață destul de bine ordonată. Ea se trezește dimineața devreme, face menaj ea trebuie să facă, are un joc obișnuit pod cu niște vechi prieteni care trăiesc într-o comunitate din apropiere senior, și așa mai departe. Dar e un pic deconectat de la prietenii ei, pentru că ea este optat să trăiască într-o casă de ei, și după ce câinele este plecat, viața ei e un pic mai mult singur. Tulburare intră sub forma de un șobolan negru în casă; Carol solicită tipul cel nou liber de curățare, Lloyd (Martin Starr), pentru a investiga. Un ciudat, prietenie tentativă începe înflorit între fără țintă, cu barbă, Lloyd mult mai tânăr și Carol.