Năzdrăvanii din pădure 3 – Open Season 3 (2010) film online subtitrat

Regia: Cody Cameron
Actori: Ciara Bravo, Dana Snyder, Karley Scott Collins, Harrison Fahn, Jeff Bennett
Anul: 2010
Gen: Aventura, Animatie, Comedie, Dublate
IMDB: 5.1

loading...

Un arc dimineață, Boog intenționează o excursie anual voi să-și petreacă timpul cu cei mai buni prieteni de sex masculin. Din păcate, Elliot a sa distanțat de Boog, deoarece el a început-o familie cu Giselle. Ei sunt acum parintii a trei copii: Gisela, Giselita, și Elvis (cu Boog fiind acum unchiul adoptivă) in Năzdrăvanii din pădure 3. Boog este dezamăgit, deoarece toată lumea vrea să-și petreacă timpul cu familiile lor, care îl face să meargă în excursie baieti singur cu Dinkleman; Cu toate acestea, acest lucru îl conduce în curând la un circ de călătorie rus numit Maslova Family circ.

În timp ce în circ, in Năzdrăvanii din pădure 3, Boog întâlnește Doug, un urs grizzly leneș, hățișurile care este obosit de a efectua în circ pe margine. El își dorește recunoașterea ca un rege cu drepturi depline al pădurii, conducătorul faunei sălbatice. Gândire un plan, Doug se află la cel mai bun prieten al lui Alistair că el nu va uita ajutorul lui și convinge Boog pentru a comuta viața în pădure pentru locul lui Doug la circ. Boog acceptă oferta, dar totul pare o înșelătorie, deoarece toate Doug vrut să fac a fost de evacuare.

Între timp, in Năzdrăvanii din pădure 3, Boog se îndrăgostește nebunește de Ursa (care crede că el este Doug), un urs grizzly de sex feminin care a fost născut în Rusia și poate merge efort pe o sarma, jongla, și dans (care Boog consideră a fi “bearvana”), dar nu are nici noroc convinge-i ca el nu este Doug. În cazul în care cuplul începe de lucru împreună, obțin mult mai mult ca un duet armonios decât ar putea părea la prima vedere. Între timp, Doug ajunge la padure si se preface ca Boog prin apăsarea blana hățișurile înapoi cu noroi. Cu toate acestea, Gisela și Giselita obține suspicios atunci când observați “Boog” tratarea sălbăticia ca sclavi, in Năzdrăvanii din pădure 3, astfel încât acestea să prezinte un raport Serge și Deni și de a solicita, ei află Giselle pentru ajutor și fac acest lucru. Ulterior, atunci când cei mai buni prieteni Boog aflăm despre dispariția Boog, atunci când acoperirea lui Doug este expus accidental, ei (ca și domnul Weenie, un reformat Fifi, Roberto, iar alte animale de companie) a pus deoparte diferențele lor și eclozeze o misiune de salvare pentru a salva Boog .