Navy Seals vs Zombies (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Stanton Barrett
Actori: Ed Quinn, Michael Dudikoff, Rick Fox
An: 2015
Gen: Actiune, Groaza
IMDB: 3.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Trailer Navy Seals vs Zombies


Review Navy Seals vs Zombies

Sunt întotdeauna joc pentru un film zombie indiferent dacă acesta este mort în creștere din mormânt, oamenii să se infecteze, în mișcare lentă sau chiar de funcționare. A fost ceva frecarea mine în mod greșit atunci când a ajuns la zombi în Navy SEAL Vs. Zombi (ZVN). Ele sunt rapide si foarte puternice, ceea ce este bine, dar aspectul lor și timpul în care este nevoie pentru ei să “transforme” variază un pic prea mult. Ai oameni normali care doresc cu minim de machiaj, dar, de asemenea, cele care arata ca au fost infectate bune în timp îndelungat.

De obicei nu vorbesc despre buget când am revizui ceva, dar merită menționat în acest caz. Am avut o speranță puternică atunci când NVZ a început mai întâi; cu elicopterele militare și filmare în locații reale … dar apoi CGI oribil stralucit prin si mi-a luat imediat. Nu sunt sigur dacă majoritatea bugetului a mers spre închiriere de echipamente de blocare în jos anumite locații, dar CGI sigur nu reflecta acest lucru. NVZ are unele efecte pistol / incendiu / explozie care ar fi sigur de a face baietii de peste la “Azilul” mândru.

Cu CGI și problemele zombie din cale, problema mea reală este turnat. Publicul ar trebui să creadă că grupul de eroi sunt veterani Navy Seals. Dar ele sunt stângace atât acțiunile lor și “vorbesc militare”. Când a fost ultima dată când ați auzit un grup de SEAL se referă la unul de celălalt prin primul lor nume. La radio și în persoană? Am putut înțelege acest lucru dacă ar fi fost un mediu privat. Dar atunci când sunteți pe ceas și vice-președinte este în jurul valorii. Ai crede că un anumit tip de limbaj militar ar fi prezent.