PortalulTauTV.ro a devenit PortalulTauTV.com


Natural Born Pranksters (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Roman Atwood, Ben Pluimer
Scenariu: Roman Atwood, Dennis Roady
Actori: Roman Atwood, Vitaly Zdorovetskiy, Dennis Roady
Anul: 2016
Gen: Comedie
IMDB: n/a

Se lucreaza la subtitrare!

Lionsgate a cumparat drepturile de distributie pentru “Natural Born Pranksters”, un film cu artiști de top YouTube glumă VitalyzdTV, Roman Atwood si Dennis Roady, într-un alt pariu de studio pe puterea Celebs digitale.

Filmul Natural Born Pranksters va fi lansat de zi și actualizate în cinematografe, pe de vânzare electronică și prin VOD la începutul anului 2016. Colectiv Digital Studio finanțat și a produs filmul, care dispune de trio – care împreună au mai mult de 25 de milioane de abonați de pe YouTube – comițând pozne lor cel mai epic și cascadorii rău-fund.

loading...

“Natural Born Pranksters” se alătură tot mai mare Lotul Lionsgate de proiecte cu stele YouTube. Printre acestea se numără comedia “Treizeci murdare” cu YouTube Grace Helbig cu fenomenul, Hart și Mamrie Hannah Hart, un film de pe YouTube oferind farsa super-vedete Janoskians, și seria RocketJump originale Freddie Wong pentru Hulu.

Canalele YouTube Vitaly “VitalyzdTV” Zdorovetskiy, Atwood si Roady fac parte din rețea pe mai multe canale CDS lui. CDS-uri este creanțele VitalyzdTV No. 1 canal festă pe site-ul cu 8,7 milioane de abonați, în timp ce vloguri Atwood genera peste 100 de milioane de vizualizări lunare.

“Vitaly, Roman și Dennis au construit un YouTube masiv în urma, iar aceasta este o mare oportunitate de a aduce cascadorii lor de marcă și umor pentru o audiență și mai mare”, a declarat Jim Packer, presedintele Lionsgate televiziunii la nivel mondial și de distribuție digitală.

“Natural Born Pranksters” oferă echipajului coborând de la Hollywood și transformându-l în Prankwood. Campania de marketing a filmului a început anul trecut, când s-au grabit Vitaly teren în timpul Mondiale Finala Cupei din 2014 Men cu cuvintele “Natural Born pranksters” scrijelite pe piept înainte de a fi târât de agenți de pază.

Filmul Natural Born Pranksters prezintă medalioane de personalități social-media, inclusiv Jenna Marbles, furios Pete, Jukka Hilden, KC James, Kevin Brueck, Tom Mabe și Peter Vass. Radio DJ Big Boy si Dave Anglia sunt, de asemenea, prezentate.

“Suntem încântați să aducem împărații Farsa la un public larg, iar Lionsgate este partenerul perfect”, a declarat Gary Binkow, director de conținut principal al CDS-urilor.

“Natural Born Pranksters” este executiv produs de Vitali, Atwood și Roady, și în regia lui Atwood și Ben Pluimer. Binkow si John Fitzpatrick sunt producători.

Acest CDS de vară, fondat de Michael Green, Reza Izad, Gary Binkow și Dan Weinstein, a fuzionat cu Studioul ProSiebenSat.1 71 pentru a crea colectiv Studio 71. CDS LA bazate este cel mai bine cunoscut pentru seria de web populare “Joc video High School” de la RocketJump precum și emisiuni TV epic Meal Time și Fred (personajul YouTube creat de Lucas Cruikshank).