Natural Born Killers (1994) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Născuți asasini
Regia: Oliver Stone
Actori: Woody Harrelson, Juliette Lewis, Tom Sizemore
Anul: 1994
Gen: Crima, Drama
Durata: 118 minute
IMDB: 7.3

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

loading...

Unul dintre cele mai controversate filme ale ultimului deceniu, “Nascuti asasini” prezinta povestea a doi criminali in serie, Mickey si Mallory Knox (Woody Harrelson si Juliette Lewis), si modul in care mass-media ii transforma peste noapte in mari vedete.

Regizorul Oliver Stone arunca o privire satirica asupra violentei, privita atat prin crimele celor doi, dar si prin programele televiziunilor si interesul urias pe care criminalii il starnesc in randul intregii lumi. Scenariul original a fost scris de Quentin Tarantino in Natural Born Killers, care apoi nu a fost de acord cu modificarile facute de Stone, dorind chiar ca numele sau sa nu apara pe generic.

Dacă e adevărat, atunci filmul Natural Born Killers lui Stone este despre cele mai recente all-americani, Mickey si Mallory (Woody Harrelson si Juliette Lewis), doi criminali în masă care merg pe un măcel din America, asigurându-vă că toată lumea știe numele lor, astfel încât ei a lua credit pentru crimele lor. (Teroriștii pretind întotdeauna “credit”, mai degrabă decât “vina”). Filmul nu este pur și simplu despre asasinate lor, cu toate acestea, dar, de asemenea, despre modul în care electriza mass-media și înveseli publicul. (Un adolescent spune camerele de televiziune, “o crimă în masă este greșit. Dar dacă aș fi fost un criminal în masă in Natural Born Killers, mi-ar fi Mickey si Mallory!”) Boom-ul din sala de judecată TV ne-a dat multe ore pentru a studia fețele criminalilor acuzați celebri ; avem o vedere mai bună decât juriul.

Privind în fețele lor in filmul Natural Born Killers, eu simt o moleșeală curios, și lipsa de concentrare, ca și în cazul în care procesul este un miraj, iar gândurile lor departe. Dacă sunt vinovați, e ca ei repetând scuzele pentru crima. Dacă sunt nevinovat, poate că acele expresii goale înseamnă experiența sala de judecată este atât de străin ei nu pot procesa. Nu o dată de când a fost acuzat-am prins o lovitură de Simpson aspect normal în nici un fel eu pot să înțeleg. Expresia lui pare să fie întotdeauna ce înseamnă, “Da, dar…” Oliver Stone surprinde acest goliciune ciudat, această lipsă de concentrare morală, în fața și comportamentul lui Mickey si Mallory. Sunt pe cont propriu de frecvență. Piesa turnată este crucială: Woody Harrelson si Juliette Lewis sunt ambele capabile de a fi înfricoșătoare, atât capabil să proiecteze amoralitate și dispreț la fel de ușor ca și proiectele de Jack Lemmon ingratiation. Există o scenă în care un om al legii încearcă să intimideze Lewis, și aruncă țigara pe podeaua celulei ei. Ea calcă pe ea și freacă-l cu piciorul ei gol. Set și meci.