Nascut pentru curse – Born to Race: Fast Track (2014) film online subtitrat

Gen: Actiune
Producator(i): Steve Sarno
IMDB: 5,3
Regia: Alex Ranarivelo
Actori: Brett Davern, Beau Mirchoff, Bill Sage

loading...

Danny Krueger este spate, și el a primit o bursa de prestigioasa Fast Lane Racing Academy. Lucrurile devin dificile cu el și prietena lui ca ea este legat și determinat să meargă la Columbia University, care va menține cele două, la o distanță semnificativă. Curse Academia dispune de un set de drivere calificați care fac Danny simt ca un incepator ca el finisaje ultima cu fiecare cursă. Lucrurile se complica si mai mult atunci când partenerul său este grav rănit într-un accident și el trebuie să aleagă între a pierde bursa sau echipa cu dușmanul său arc Jake Kendall de rasă ca o echipă.
Nascut pentru curse vrea de fapt să fie Top Gun cu masini. Totul despre școală de curse și un tânăr grămadă tag cârpă încearcă să-l facă cu instructori fundul greu obtinerea in fata lor. Setarea pentru film este mare, iar ei ar fi putut face mult mai mult cu ea, dar în schimb se decide să stea și doar se concentreze pe mopey Danny cele mai multe ori. Acest film se simte ca un foarte prietenos film ‘Nascut pentru curse’ foarte sigur, ABC Family cele mai multe ori. Și s-ar putea să nu fie prea departe ca sa PG fapt evaluat de asemenea.
Cum este acțiunea masina? Nu-l face un pic mai bine mediocritatea? Eh, ei nu-i rău, dar nimic nu sa mai interesant, fie. Rasele sunt foarte repetitive. Acest lucru vine de la faptul că suntem uitam aceleasi masini pe același parcurs încearcă să facă același lucru de peste si peste si peste. Nu ajuta materie este piesa este foarte mult un desert. Deplin de secvente de curse foarte îndreptate în condiții de siguranță pe care îl fac ușor plictisitor după un timp. Nascut pentru curse: Lucruri Sa nu groaznic, ei doar în climatul de astăzi le-am văzut mai sus și dincolo de acest lucru cu regularitate.