Narcos (2015) Serial Online Subtitrat


Regia: Carlo Bernard, Chris Brancato, Doug Miro
Actori: Wagner Moura, Pedro Pascal, Boyd Holbrook
Gen: Seriale Online, Biografie, Crima, Drama
IMDB: 8.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Narcos SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

Narcos SEZONUL 2 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:


Sinopsis Narcos

Serialul de la Netflix este povestea adevărată a expansiunii și a creșterii influenței cartelurilor drogurilor în lume și de asemenea a eforturilor autorităților de a le ține piept în cadrul unui conflict sângeros.

Serialul surprinde numeroasele forțe implicate în lupta antidrog – sistemul judiciar, poliția, factorul politic, armata, societatea civilă – și luptele pentru controlul cocainei, una dintre cele mai prețioase mărfuri din lume.


Trailer Narcos


Review Narcos

Netflix ne oferă încă un motiv să rămână în afara multiplex cine cu această serie ușor fictivă, dar excelent nou. Este nevoie de cea mai mare parte a acțiunii pertinente chiar din istorie din această epocă tristă a istoriei columbian (și american). Filmat in intregime in locatii din Columbia si cu un bun de 50% a dialogului în limba spaniolă, această serie își propune să fie cât mai real posibil.

Poveste, de asemenea, modul în care culorile în afara liniilor de versiunea manihean a războiului de droguri cei mai multi americani au înghițite cu cârlig, linia și sinker de când unchiul Ronnie a început să-l hrănire-ne înapoi în timpul președinției sale.

În rolul lui Pablo Escobar este Wagner Moura, care de fapt, a trebuit să învețe limba spaniolă să joace rolul. Aș vrea ca el să trimită profesorul spaniol aici ca să mă învețe pentru că el vorbește foarte bine. Sunt sigur că columbieni nativi pot spune că nu e unul dintre ele, dar nu pot. În afară de faptul că el este o sonerie mort (scuzati expresia) pentru Pablo.

Neabătut brutală și a stabilit într-un ritm disperat aceasta este una dintre cele mai bune drame de crimă am văzut într-o lungă perioadă de timp. Această serie îmi amintește de cele două mari romane ale lui Don Winslow, care cronica cartelurile mexicane.

Narcos Sezonul 2 Lansat de Netflix

Narcos, cea mai nouă producție originală a platformei online, a primit în urmă cu puțin timp confirmarea pentru un al doilea sezon, care va avea premiera în 2016.

Era și timpul! Chiar mă gândeam când o să apară. Am văzut deja de 2 ori seria. Nici nu îți ia mult timp, ce-i drept.

Dacă nu ești familiarizat cu termenul, Narcos e un serial care-l are ca protagonist pe Pablo Escobar. Se prezintă măgăriile pe care le-o făcut în timpul construcției propriului imperiu. Am scris despre Narcos cu ceva timp în urmă.

Noul sezon va rula pe ecrane de pe 2 septembrie 2016. Prima dată când am rulat clipul de mai jos, m-am speriat pentru două secunde.

Când naiba o apărut pe 2 februarie și eu nu am aflat?! Apoi am realizat că americanii ăștia-s mai cu moț și scriu data invers. Deh, când îți permiți să faci ce vrea mușchiul tău, poți altera puțin și modul de scriere al datei.

Chiar așa, știați câți bani făcea Pablo Escobar într-o oră? Nu chiar Bill Poartă nu îi lua fața. Dar să lăsăm datele financiare că nu-s de mine. Nu uitați, sezonul 2 din Narcos apare pe 2 septembrie 2016. Can’t wait!!!