Narcopolis (2015) film online subtitrat

Gen: Mister, SF, Thriller
Scenariu: Justin Trefgarne
IMDB Rating: 4.9
Regizor(i): Justin Trefgarne
Actori: Elliot Cowan, Elodie Yung, Jonathan Pryce

loading...

În viitor nu prea îndepărtat, chiar și după ce toate medicamentele au devenit legal, polițiști încă mai trebuie pentru a vâna consumatorilor de droguri ilegale și producători. Asta e premisa din păcate underexplored de distopice Justin Trefgarne lui (nu există nici un alt fel?) Thriller-ul SF care poartă Runner influența Lamă prea vizibil pe mânecă. Oferind utilizarea viclean de locații atmosferice adecvat, futuriste aspect, Narcopolis este mult mai impresionant vizual mult narativ, cu încurcat film noir complot de a face Raymond Chandler părea simplă prin comparație in Narcopolis.

După un prolog scurt stabilit în 2044 din Narcopolis, cea mai mare parte a acțiunii schimburi înapoi la 2024 Londra, unde detectiv fiert tare (din nou, este o orice alt fel?) Frank Grieves (a cărunt adecvat Elliot Cowan, Demonii lui Da Vinci) este de patrulare pe străzile în căutarea pentru droguri ilegale de agrement într-o piață controlată de astfel de mega-corporatii precum Ambro, a cărui reclame – cum ar fi cele ale companiei în mod similar răuvoitoare în RoboCop – sunt țesute în narațiunea.

Terenul complicate privește cadavrul unui dependent de droguri, care supradoza pe un nou drog ilegal și a căror creier lipsește parțial; o tânără misterioasă (Elodie Yung), care pare să aibă o legătură cu cazul; și un om de știință rus (Jonathan Pryce), cu o aversiune ciudat la tehnologie, în special telefoane mobile, care este, probabil, aspectul una la care unii spectatori se pot referi.