My Hindu Friend (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Hector Babenco
Actori: Willem Dafoe, Maria Fernanda Cândido, Reynaldo Gianecchini
An: 2015
Gen: Drama
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis My Hindu Friend

Diego este un regizor de film talentat si cunoscut insa aflat in pragul mortii din cauza bolii teribile de care sufera, cancer. Diego este inconjurat de persoane carora le este greu sa se obisnuiasca cu schimbarile sale bruste de comportament. Din aceasta cauza, prietenii incep sa il abandoneze, este din ce in ce mai singur. Sansele sale de supravietuire sunt minime. Urmeaza sa plece la Seattle pentru a se supune unui tratament. Daca reuseste sa supravietuiasca, Diego va fi nevoit sa invete sa traiasca din nou. S-ar putea ca nou sau prieten sa il invete sa faca acest lucru.


Trailer My Hindu Friend


Review My Hindu Friend

Poate că persona nepoliticoase în interviuri și apariții publice, Hector Babenco nu este un regizor amintit cu predilecție de către publicul brazilian. Ceea ce nu se poate spune despre acest argentinian aclimatizată în Brazilia, este o lipsă de competență în calitate de director. Îmbogățind cinematografia țării noastre, cu cel puțin două clasice “Lúcio Flávio, pasagerul Agonie” și “Pixote”. Si a făcut că lansarea internațională de muncă, “Kiss of Spider Woman”. Pentru care a fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun regizor.

Chiar și cu ridicarea tuturor virtuțile sale, este o exagerare Hector Babenco transforma filmul lui caracteristică a zecea într-o autobiografie nu asumată. În a face off în regia lui Barbara Paz, regizorul spune că numai anumite evenimente ale vieții sale private și profesionale. A servit ca sursă de inspirație pentru această revenire la mult timp după opt ani departe de “trecut”. Este o afirmație dificilă pentru a obține serios atunci când ne vedem pacea și Supla reenacting la sfârșitul “Casei Artiștilor”.

Cu alegerea lui Willem Dafoe să trăiască protagonistul, regizorul de film Diego Fairman. Babenco a decis să traducă întregul script în limba engleză. Cu excepția “Oh, Doamne!” Dezlănțuită de servitoare neagră, toate personajele care orbitează în Diego fermecător univers vorbesc limba engleză, cu toate că ei sunt brazilieni în Brazilia. Actorul american dă aici care ar trebui să fie rolul cel mai fizic al carierei sale, dar empatia se disipează în fața unei personalitate egocentrică și misogin.