My Asian Hotwife 2 (2016) Film Erotic Online

Regia: Paul Woodcrest, Eddie Powell
Actori: Kalina Ryu, Jayden Lee, Amy Parks, Lana Violet
Gen: Erotice
Data productie: 16 mai 2016
Studio: New Sensations
Durata film: 2 ore 6 minute

Jayden Lee Stars în filme erotice My Asian Hotwife 2 (2016)

Exotice Steaua ia Fantasy “din Asia soția la extreme, în cel mai nou lansarea DVD-ului New Sensations ‘!

LOS ANGELES (13 mai 2016) – stele Jayden Lee in My Asian Hotwife 2. Superba stea, exotice ia fantezia de a avea o soție asiatică la nivelul următor, seducând prietenul soțului ei, Anthony Rosano, la cererea sa, în cele mai noi eliberare DVD Senzații noi.

“Îmi place fantezia hotwife – fiind dulce și frumos în bucătărie, și apoi fiind murdar, și chiar un pic medie, sălbatic în dormitor”, spune Jayden. “Mă face cald, iar acest film ma făcut foarte fierbinte.”

loading...

Dupa ce ia unele din Asia, aceste hotwives asiatice cant așteptați pentru a pune afară! Uita-te la Kalina Ryu, Jayden Lee, Amy si parcuri Lana Violet dracu ‘un alt bărbat în timp de 2 ore. de acțiune hotwife … stil oriental! Este timpul pentru Fucky Fucky, iar hotwife meu asiatic pur și simplu nu se poate aștepta!

Despre Jayden Lee:

Durdulie și bine proporționat, The 5’7 “bruneta Jayden Lee sa născut 05 aprilie 1993 în San Francisco, California. Un amestec superb de vietnamez, franceză, și Guatemala, Jayden a lucrat nu numai în comerțul cu amănuntul, dar, de asemenea, a fost un model și dansatoare exotică înainte de a se implica în industria de divertisment pentru adulți, după ce a fost abordat de cineva de pe site-ul modelului Mayhem Jayden a facut primul ei trage hardcore pentru site-ul pentru adulți Reality Kings din Miami, Florida,., de atunci, Jayden a lucrat pentru companii notabile, inclusiv Evil înger , Digital Sin, Poze răi, imorali Productions, și mai mult Ea este reprezentată de OC Modelare.