Mustang (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Deniz Gamze Ergüven
Actori: Tugba Sunguroglu, Günes Sensoy, Elit Iscan, Doga Zeynep Doguslu
Anul: 2015
Gen: Drama
Durata: 97 minute
IMDB: 7.6

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Premisa de “Mustang” poate suna familiar-și vizual, regizor și co-scenaristul Deniz Gamze Erguven pare să fi împrumutat câteva repere din agitare 1999 de debut al Sofiei Coppola, “The Virgin Suicides”, în a face propriul debutul cinematografic. Dar, “Mustang” te apucă cu propria sentiment de melancolie bântuie, precum și un sentiment mai mare de urgenta si ultraj.

loading...

Situat într-un oraș de coastă din nordul Turcia, “Mustang” pune un spin cultural referitoare la știri de Angst adolescente-fata si înflorire sexuală, care, probabil, vor părea enervant de multe telespectatorilor din ei de orizont închis, inflexibilitate sa arhaică. Dar în timp ce are loc într-o foarte anumită parte a lumii, emoțiile sale sunt universal recunoscute, cum este puternic dorul de tineri sale personaje, de sex feminin pentru a stabili propria identitate și afirmă propriile lor dorințe.

Erguven foarte rapid și eficient stabilește care aceste fete sunt si ce dinamica lor este în scenariul ea a scris cu Alice Winocour, atât între ele și cu lumea exterioară. Ele sunt un trib ei înșiși cu buclele lor lungi, Brunet, uniforme școlăriță carouri și o vibrație conspirativ comun. Și așa mai departe, atunci când “totul se transformă în rahat”, așa cum spirit liber, cel mai tânăr sora Lale (Günes Sensoy), astfel încât pe bună dreptate se pune în voce, de deschidere a filmului, avem un sentiment de ce acest lucru contează. Există o greutate tangibil la trecerea de care se produce.

Și totuși, Erguven menține o lumină, intimitate gauzy ca ea cronici fete de închisoare în creștere în casa lor, și include suficiente explozii de energie care să sugereze că spiritul lor rebel colectiv ar putea sufla ușile oprit în orice moment in filme online Mustang.

Totul începe destul de inocent în ultima zi de școală, cu o expresie de triumf adolescent, care va rezona cu spectatorii, indiferent de etnie sau vârstă. Lale și ei în vârstă surorile-Sonay (Ilayda Akdogan), Selma (Tugba Sunguroglu), Ece (Elit Iscan) și Nur (Doga Zeynep Doguslu) -dash pe plajă să zburde în Marea Neagră cu câteva dintre colegii lor de sex masculin. Pe măsură ce stropi, înot și să se angajeze în lupte de pui, starea de spirit este jucaus, dar infuzat cu o tensiune de bază, datorită, în parte pentru a zumzetul unui low-cheie, scor synth.

După o plimbare prin ceea ce se dovedește a fi un livezi de meri simbolic, fetele se întoarcă acasă pentru o tiradă și bătăi individuale în spatele ușilor închise de la bunica lor (Nihal G. Koldas), cine le-a ridicat, deoarece părinții lor au murit un deceniu mai devreme. Se pare că un vecin în vârstă văzut surorile joacă pe plajă și interpretat în mod greșit zburdalnice inofensivă ca ceva mult mai depravat. “Toată lumea vorbește despre comportamentul dvs. obscen”, striga ea in Mustang. Și astfel ea și de modă veche unchiul fetelor, judeca, Erol (ayberk Pekcan), blocați rapid motivele și rotunji nimic în casa pe care ar putea, eventual, corupt ei în continuare, inclusiv a telefoanelor, calculatorul, fotografii și reviste. (Deși, la credit Erguven, ea dă “Mustang” un sentiment atemporal de a nu face clar exact atunci când are loc povestea. Ar putea fi acum 20 de ani. Ar putea fi în această săptămână.)

Bunica coase le demodată rochii, fără formă să poarte și invită femeile în vârstă din sat peste să-i învețe cum să servească ceaiul, cuverturi chestii și să facă dolmas. “Casa a devenit o fabrică de soția care nu am ieșit din” Lale se plânge ca narator noastră clară cu ochi și ghid. Și destul de sigur, familiile din filmul Mustang, vecine încep să sosească pentru a oferi fiii lor ca soți fetelor, unul câte unul.

La fel de deprimant ca toate acestea sună-și cea mai mare liniște condamnabil ca “Mustang” se află în descrierea sa a patriarhal opresiune-modul în care fetele reacționează la înăsprirea vice jurul lor reprezintă o sursă consistentă de surpriză și chiar speranță. Fiecare răspunde diferit, de la acceptare la sfidare, dar loialitatea lor față de celălalt și puterea de legătura lor surori rămâne adevărat. Sunt o astfel de unitate de coeziune, care este uneori greu de deosebit, cum ar fi atunci când acestea sunt Goofing off pe podea dormitor intr-un amestec de păr ondulat, membrele lungi și chicoteli. Iar faptul că Erguven ales actori neprofesioniști, pentru a juca aceste cinci femei tinere vibrante dă filmului un strat suplimentar de autenticitate din Mustang.