Muntele dintre noi – The Mountain Between Us (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Hany Abu-Assad
Actori: Idris Elba, Kate Winslet, Dermot Mulroney
An: 2017
Gen: Actiune, Aventura, Drama
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Muntele dintre noi – The Mountain Between Us

După un teribil accident de avion, doi străini trebuie să se alieze pentru a supraviețui fenomenelor extreme dintr-o zonă muntoasă înzăpezită. Atunci când realizează că nu vor primi ajutor, vor porni într-o călătorie periculoasă prin sălbăticie. Motivându-se unul pe celălalt să meargă mai departe dar și creându-se între ei o altfel de legătură.

loading...

Un film regizat de Hany Abu-Asad, nominalizat la Premiul Oscar, și câștigătorii premiului Academy Award fiind: Kate Winslet și Idris Elba.

Strand după un accident de avion tragic, doi străini trebuie să creeze o legătură pentru a supraviețui elementelor extreme ale unui munte acoperit de zăpadă. Când își dau seama că ajutorul nu vine, ei se îmbarcă într-o călătorie periculoasă prin pustie.

Hany Abu-Assad conduce o adaptare scrisă de Chris Weitz și J. Mills Goodloe. Proiectul la un moment dat îl înconjura pe Charlie Hunnam. Impreună cu șefi de sex feminin, cum ar fi Margot Robbie și Rosamund Pike. Dar ca o echipă cu două mâini echipa Elba-Winslet este greu de învins în timp ce arată în spate și în trailer.

Beau Bridges și Dermot Mulroney, iar Chernin Entertainment, Peter Chernin și Jenno Topping, sunt producători.