Motanul încălţat – Puss in Boots (2011) DUBLAT online

Gen: Animatie, Aventura, Comedie, Dublate
Producator(i): Charles Perrault , Tom Wheeler
IMDB: 6,7
Regia: Chris Miller
Actori: Antonio Banderas, Salma Hayek, Zach Galifianakis

Motanul încălţat este o pisica pe nume vorbește pentru cizmele poartă și este un fugar pe termen de la lege, în căutarea de a restabili onoarea pierdută. El învață că cei doi haiduc Jack și Jill au fasole magice el a fost în căutarea pentru cele mai multe din viața sa, fasole care îl pot duce la castelul unui gigant de exploatație ouă de gâscă de aur de valoare. Când Motanul încearcă să-i fure din camera haiducilor „, pisica de sex feminin Kitty Softpaws întrerupe, și ambele nu. Pisicuta este aliat cu Humpty Dumpty Alexander, un ou vorbind și lung înstrăinat prieten din copilarie Puss „din orfelinat, unde a fost crescut. Puss spune povestea lui Kitty origine și de sentimentele sale de trădare de accident tineresc atunci când Humpty păcălit Puss într ajuta comite un jaf bancar în orașul său natal din San Ricardo; Motanul a fost pe fugă de la. Humpty convinge Puss să li se alăture în găsirea fasole și recuperarea ouă de aur.

Trio-ul fura fasole de la Jack și Jill și le planta în deșert. Motanul și Kitty relația devine romantic. Trio-ul merge vrejul de fasole în nori, ca să găsească castelul a gigantului târziu, evitând în același timp Marea Teroare, un monstru misterios care păzește Goose de Aur. Când își dau seama ouă de aur sunt prea grele pentru a transporta, ele fura Goose, care este doar o Gosling, și a scăpa de castel. În timp ce sărbătorește victoria lor, grupul este o ambuscadă de către Jack și Jill, care bat Puss inconștient.

Când Motanul încălţat se trezește, el urmărește Jack și Jill să San Ricardo unde învață întreaga jaf a fost un complot de Humpty să-l atragă acasă pentru a fi capturat, ca răzbunare pentru el abandonarea autorităților atunci când jaf tineresc Humpty a mers prost. Jack, Jill, și Kitty au fost implicați în con. După motive de Imelda, mama său adoptiv, Puss se transformă în a polițiștilor în timp ce Humpty donează multe ouă de aur la oraș și devine un erou.